the au revoir party.


I fredags hade jag hejdåfest och bjöd alla mina gulliga kompisar.


Marie hade med sig Sofia Coppola-champagne på burk. Bästa.


Och så hade hon ritat av mig på ett flott litet kort.


Chrissy plus polkagris.


LP och Jackie gick hela vägen i franska temat.


Och så hade Jackie bakat den här fantastiska roskakan.


Fabian lånade mitt märkliga croissant-diadem. Ser verkligen ut som en ostfralla.


Mathieu och Aviva.


Aviva hade gjort finaste lilla tygkassen till mig.


Chiara.


Omnom tårta.


Linn och jag.


Victor och Matilda.


Fabian plus polkagris.


Christoffer var en fransk tjuv.


Adrian var bara oerhört fransk.


Vi var så himla många och jag spelade bara den här listan hela kvällen.


Det dansades lite på stolarna i köket.


Linn hade födelsedagsöverraskat Christian så han var extra lycklig.


Carl Fredrik.


Helena.


Chrissy och Frida.


Fanny, Pablo och Linn.


Jag med mina favoritmän <3


Kristin.


Fanny och Matilda.


Mobilpaus.


Soffpepp.


Vi var franskt sensuella hela kvällen.


Pablo och Chrissy.


<33333


Ord kan ej beskriva hur mycket jag kommer sakna Christian.


Här är alla! Festen tog slut klockan halv fem och det var det perfekta adjö:et på en perfekt tid. älskar dom hära.
.


Some pictures from my french themed goodbye party in new york. love these people.

Kommentarer

 1. Så fint! Känslan när man är omgiven av de finaste man vet är obeskrivbar. Man drabbas av en bubblande glädje och tacksamhet över att man kan ha fått så fina/fantastiska/häftiga vänner. Det känns som sockerdricka. Fast bättre.
  Puss

 2. Wow what a great party!

  Actually I get upset cause you leave NYC since I’ve planned to visit there this summer and meet you to give a special gift…but I can do it in Paris as well.

  Anyway, I hope Paris will be a good start for you! Best best luck dear Sandra!

  Hugs from Istanbul <3

 3. Det ser helt fantastiskt ut! förstår varför du kommer sakna dessa underbara männiksor!
  PS. Din vän Helena är fantastiskt vacker! som en filmstjärna från 40-talet!

 4. ser ut som att det var en helt underbar hej då fest :) du är så modig som vågar åka till paris helt själv bara sådär, och det är ju så man gör sitt liv till någonting bra, genom att vara modig och testa nya saker. Nej nu ska jag banne mig flytta till amsterdam!

 5. det är så fint att se alla dina vänner! De kommer nog sakna dig lika mycket som du kommer sakna dom! Rocka på i Paris och skriv mycket, du kommer inte ångra ditt val:):)

 6. Malin! Ja! Flytta till Amsterdam! Bara gör det! Jag håller på att spara pengar så jag kan köpa en biljett till Berlin. Bara en, och sen inte veta när jag kommer hem igen. Jag kommer inte ha jättemycket pengar, det kanske bara räcker över helgen, men jag kommer att åka själv och upptäcka själv. Jag tror det är jätteviktigt.

 7. Dear Sandra,

  Welcome back to Europe. It’s good that you get to have a pause in Paris. If you ever feel like visiting the city with a local do not hesitate to contact me. I’d love to give you advices or show you some secret places.

  Kram,

  SJ

 8. Det där verkar ju ha varit en hel underbar fest! Det perfekta avslutet på NY för den här gången! ”swear loud in frenh”, det bästa jag hört haha!

 9. Haha jag tycker det är så komiskt att du har fått typ 100 kommentarer som frågar ”Men vad gör du av dina saker nu?!” sedan du kläckte nyheten… ;) Roligt.

  Verkar ha varit en härligt fest!!

 10. Började alltså gråta när jag kom till den näst sista bilden. Så lycklig och samtidigt så sorgsen, men mest av allt så äkta.
  Kan inte tänka mig att du kunde haft en bättre adjö-fest!

 11. Hej Sandra! Jag har en fråga till dig angående den pågående diskussionen om näthatet mot kvinnor. Du som verkar vara en stark kvinna som går din egen väg, har du råkat ut för denna typ av motgångar och hat? Skulle vara intressant att få höra dina reflektioner i frågan och hur du tacklar detta. Tack för en bra blogg!

 12. svarat vad jag ska göra med mina saker på inlägget under!

  Alexia Dahl – haha fint!

  Hanna – har inte råkat ut för det men förfäras förstås ändå.

 13. Haha I love the way you see us French people! If you need some adresses and tips don’t hesitate ; there’s also some Parisian restaurants/bars I’ve selected on my blog!
  Xxx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>