valentine’s day.


I torsdags var det ju som ni vet alla hjärtans dag, så jag bjöd hem ett par fina personer på middag. Till exempel Jenny.


Hon fick skära-grönsaker-uppgiften.


Jag fick bud hem med gin, så himla passande! Man tackar och bockar. Den drack vi med tonic förstås.


Joakim kom över.


Och Caroline.


Och här var jag, hej hej.


Efter en stund tittade Viktor förbi också med en kompis.


Vi hängde i köket och drack cava.


Jag och Caroline kom på att vi var likadant klädda.


Gruppbild innan vi gick ut och gjorde natten ett litet slag. Attans att man skulle bli magsjuk typ fem timmar senare så man inte kunde få fortsätta helgen med de här bra.
.


On Valentine’s Day I Invited these lovely people to my home (also called Michelle’s place, where I’m currently staying while in Sweden), for pasta and wine.

Kommentarer

 1. Det är bara vi som äter frukost såhär sent. Men frukosten är det viktigaste målet på hela dagen. Jag sätter en prick på ett papper för att vi matade hästarna. En prick för att vi köpte mjölken. Jag sätter en prick för att vi äter också. Hon sätter på radion och bär tallrikarna bort till diskbänken.

 2. Hej! Först vill jag bara tacka för en underbar blogg, tycker du skriver så fint!

  Jag var inne på den här tumblr-sidan och tänkte på dig: http://alexiswinter.tumblr.com/
  Hon säljer sina prints via Etsy och av någon anledning så kändes det som det var din stil, knäppt eftersom jag inte ens känner dig :)

 3. För en vecka sedan blev jag tipsad om din blogg och nu, 7 dagar senare har jag läst alla dina inlägg sedan Maj 2012. Jag började läsa om det som hände NU, idag och igår… men så kände jag att jag behövde lära känna dig lite bättre och ville veta mer, så jag var helt enkelt tvungen att backa bakåt i tiden. Du skriver fantastiskt och många av dina inlägg berör sa djupt inni en att det gör ont på riktigt. Samtidgt skriver du om roliga saker, om att dansa, hångla och leva, vilket gör mig glad och inspirerad till att ta tag i mitt egna liv.
  // jonna d

 4. Maria – because they haven’t got a spare bed, and I think it’s more fun to live in the neighborhood where all my friends live!

  Elsa – American Apparel!

  Bum – blått juuu

  Frida – oj va fina grejer!

  Jonna D – nej va fint sagt! tack snälla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>