vine.

Jamen jag skaffade Vine för ett tag sen. Vine är alltså som Instagram, men rörligt och med ljud. Till exempel här när jag skulle göra en hej-jag-är-redo-för-dagen-video. Blev så förvirrad av att både trycka på spela-in-knappen OCH borsta håret samtidigt, vilket resulterade i den här videon där jag borstar håret EXTREMT långsamt.
Följ mig om ni vill, sök på Sandra Beijer så dyker jag upp.
.


Follow me on Vine! My username is Sandra Beijer

Kommentarer

 1. men jag blir tokig på vine. blir också förvirrad för jag trycker på skärmen för att fokusera men då spelar man ju in, haha. och ljudet!?!?! jag hör ingenting när jag kollar på mina/andras videor. lite tråkigt också att man inte kan importera/klippa redan befintliga filmer.

 2. Hej Sandra! Jag tar min examen till sommaren och är sugen på att testa mina vingar i NY efter det. Tänkte bara höra om du kunde tipsa om hur man söker jobb på bästa sätt och vad man måste ta tag i för att kunna leva där, som t.ex. visum osv.

 3. Tror du att man kan hitta tillbaka till varandra efter 6 månader isär om båda anstränger sig till 100? Eller ska man släppa taget utan att ha provat o hoppas på att det finns någon annan som kommer ta en med storm?

 4. hej fina sandra!!

  Hur hanterar du att Ludvig har gått vidare för han har ny tjej? Har du träffat henne? Är det en gammal vän till L? hur man ska kunna slå bort tanken att man jämför sig med den nya hela tiden….framför allt om man har träffat personen innan…

 5. Alla som undrar hur man får in videos på bloggen:
  Dina videos sparas bland dina bilder, så jag förde över den till datorn, ändrade den i quicktime från en mp4 till en .mov, gjorde om den till en gif i photoshop och laddade upp. klart!

  Hannah – kolla länken under FAQ ”varför bor du i nyc?”. där står allt om det, kram.

  Sanna – om man båda vill ska man ju i alla fall prova.

  Amanda- jag har aldrig träffat den där bruden och kommer förhoppningsvis aldrig göra det heller. tycker egentligen synd om alla tjejer som kommer bli ihop med honom i framtiden, eftersom han inte går att lita på. så det är väl ungefär hur jag känner med det. hänger inte på hans instagram så det är inte som att de dyker upp i min feed, vilket gör att jag inte tänker på det speciellt ofta.

 6. tack för svar sandra, nä det är väl det som gäller att ta bort allt som kan påminnas om det. är ju helt onödigt att grotta ner sig i det men det är svårt. Det går till slut!!!

 7. ”Min” Edward går inte heller att lita på, det slog mig häromdagen när jag gick in på hans facebook för att stalka efter nån veckas uppehåll. Han hade varit på nån strand där i Singapore där han bor nu, ätit thai och indisk mat och förmodligen varit med nån ny tjej som han träffat där. Men han kan inte göra en commitment. Om någon kan lämna en från ena dagen till en annan, helt byta personlighet och säga att det inte finns några känslor, att det aldrig fanns, trots att han själv innan har sagt motsatsen..ja då går inte att lita på honom. Det var väl lite skönt att läsa det hos nån annan också.

  Puss & önskar en fin måndag

 8. Du skulle aldrig säga det men jag kan (och har nog gjort det): Han ser slimig ut på Insta. Herregud vad det var du som var the class i den där konstellationen.

  Jag måste lära mig att borsta håret, det tar så lång tid för mig med..men pga av alla kinks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>