vine.

Jamen jag skaffade Vine för ett tag sen. Vine är alltså som Instagram, men rörligt och med ljud. Till exempel här när jag skulle göra en hej-jag-är-redo-för-dagen-video. Blev så förvirrad av att både trycka på spela-in-knappen OCH borsta håret samtidigt, vilket resulterade i den här videon där jag borstar håret EXTREMT långsamt.
Följ mig om ni vill, sök på Sandra Beijer så dyker jag upp.
.


Follow me on Vine! My username is Sandra Beijer

sandra
 1. Christina skriver

  Vad kul. Ser lite märkligt ut måste jag säga, men jag gillar ideen med det :)

 2. mb skriver

  men jag blir tokig på vine. blir också förvirrad för jag trycker på skärmen för att fokusera men då spelar man ju in, haha. och ljudet!?!?! jag hör ingenting när jag kollar på mina/andras videor. lite tråkigt också att man inte kan importera/klippa redan befintliga filmer.

 3. MANDA DA MANDA skriver

  VINE ÄR SÅ FANTASTISKT. men hur får man in videosarna på bloggen?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!

  LÄR MIG.

 4. Ellinor skriver

  Undrar också hur man får in videorna i bloggen? Känner mig trög?

 5. Angie skriver

  Ser ut som en konstfilm. Very fancy!

 6. Synne skriver

  Hahahaaah, du ser utrolig søt ut, som om du aldri har gjort det før!

 7. mathie skriver

  hahaha gud vad roligt det såg ut då :P

 8. Elin Löwstedt skriver

  Precis som andra här ovan – hur får man in filmerna på bloggen..? Vine har ju ingen egen sajt som te.x. Instagram? Hjälp tages tacksamt emot :)

 9. elina skriver

  måste verkligen ta och skaffa vine. verkar jättekul ju!

 10. Hannah skriver

  Hej Sandra! Jag tar min examen till sommaren och är sugen på att testa mina vingar i NY efter det. Tänkte bara höra om du kunde tipsa om hur man söker jobb på bästa sätt och vad man måste ta tag i för att kunna leva där, som t.ex. visum osv.

 11. Kajsa skriver

  Instagram fast med video låter lika delar spännande och läskigt.

 12. Sanna skriver

  Tror du att man kan hitta tillbaka till varandra efter 6 månader isär om båda anstränger sig till 100? Eller ska man släppa taget utan att ha provat o hoppas på att det finns någon annan som kommer ta en med storm?

 13. Ellen skriver

  Va coolt! :) Funderar och skaffa den sen!

 14. Johanna skriver

  Du är bara bäst! <3

 15. Prettygreentea skriver

  I joined a few weeks back and keep meaning to start using it. Thanks for the inspiration!x

 16. Amanda skriver

  hej fina sandra!!

  Hur hanterar du att Ludvig har gått vidare för han har ny tjej? Har du träffat henne? Är det en gammal vän till L? hur man ska kunna slå bort tanken att man jämför sig med den nya hela tiden….framför allt om man har träffat personen innan…

 17. elin skriver

  så fint!

 18. sandra skriver

  Alla som undrar hur man får in videos på bloggen:
  Dina videos sparas bland dina bilder, så jag förde över den till datorn, ändrade den i quicktime från en mp4 till en .mov, gjorde om den till en gif i photoshop och laddade upp. klart!

  Hannah – kolla länken under FAQ ”varför bor du i nyc?”. där står allt om det, kram.

  Sanna – om man båda vill ska man ju i alla fall prova.

  Amanda- jag har aldrig träffat den där bruden och kommer förhoppningsvis aldrig göra det heller. tycker egentligen synd om alla tjejer som kommer bli ihop med honom i framtiden, eftersom han inte går att lita på. så det är väl ungefär hur jag känner med det. hänger inte på hans instagram så det är inte som att de dyker upp i min feed, vilket gör att jag inte tänker på det speciellt ofta.

 19. amanda skriver

  tack för svar sandra, nä det är väl det som gäller att ta bort allt som kan påminnas om det. är ju helt onödigt att grotta ner sig i det men det är svårt. Det går till slut!!!

 20. Vedran olsson skriver

  får man kolla vad du har i badrumsskåpet? Hehe !!

 21. thesadbox skriver

  ”Min” Edward går inte heller att lita på, det slog mig häromdagen när jag gick in på hans facebook för att stalka efter nån veckas uppehåll. Han hade varit på nån strand där i Singapore där han bor nu, ätit thai och indisk mat och förmodligen varit med nån ny tjej som han träffat där. Men han kan inte göra en commitment. Om någon kan lämna en från ena dagen till en annan, helt byta personlighet och säga att det inte finns några känslor, att det aldrig fanns, trots att han själv innan har sagt motsatsen..ja då går inte att lita på honom. Det var väl lite skönt att läsa det hos nån annan också.

  Puss & önskar en fin måndag

 22. Nikolina skriver

  Så himla vacker och duktig du är :)
  Tack för en underbar blogg :)
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

 23. L skriver

  Du skulle aldrig säga det men jag kan (och har nog gjort det): Han ser slimig ut på Insta. Herregud vad det var du som var the class i den där konstellationen.

  Jag måste lära mig att borsta håret, det tar så lång tid för mig med..men pga av alla kinks.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem