en intervju i ett baksäte.

Rodeo har ett samarbete med Opel och när jag var i Sverige för tre veckor sedan så blev jag intervjuad i baksätet av deras nya bil Adam. Vi åkte runt i Stockholm till tre olika platser, en som skulle symbolisera , en nu och en sedan. Här är filmen:

I samband med kampanjen kan du bygga din egen bil och vinna den. Såhär blev min när jag skulle göra en,

En lilaröd liten sak med vit tak. Här är länken till tävlingen, och här är bidragen hittills.
.

Rodeo has a collaboration with Opel and when I was in Sweden a few weeks ago I got interviewed in the backseat of their new car Adam. Here’s the interview.

Rodeo
 1. Alexandra skriver

  Är inte det här lite väl mycket produktreklam till och med för att vara dig?

 2. nilofar skriver

  du är så fin!

 3. sandra skriver

  alexandra – jamen det är ju därför hela inlägget är opelifierat. det är en reklamkampanj som opel har med rodeo och jag ligger på rodeo och tyckte att det var en fin idé det här med att låta olika människor bli intervjuade om sina liv och tackade ja. är ju megatydlig med det och därför tycker jag inte att det är några konstigheter. smygreklam som figurerar ganska ofta i bloggvärlden är jag däremot megaemot. och ”till och med för att vara dig” förstår jag inte riktigt.

 4. A skriver

  Känns annorlunda med reklaminlägg på din blogg. Plus att bilen inte alls var snygg, alltså själva bilen, sen är säkert din design tipp topp! Vinrött är ju fint och så.

 5. M skriver

  Förstår inte varför ni klagar på inlägget. Det är ett samarbete med Rodeo, inte direkt så att Sandra själv har detta samarbete med Opel.
  Det var en fin film att se, alltid roligt att lära sig lite mer om personen bakom bloggen så sluta klaga och skit i att se filmen och läsa inlägget om det är så himla fruktansvärt.
  Ett sånt här inlägg innebär inte att hela Sandras blogg kommer förändras. Lugna ner er.

 6. C skriver

  Svar till A: Ja fast alla tycker kanske inte som du…

 7. Lina skriver

  Du är så himla söt!

 8. Emma skriver

  Fint! Jag tyckte att själva idén var annorlunda och fin. Stockholm, även min hemstad, kan ju vara så himla fint. Och jag tyckte att du fångade det.
  Jag förstår inte varför man kan vara emot detta, det är som att reklam är något fult? Smygreklam kan kännas sisådär ibland, visst, men här är det så tydligt att det är just reklam. Reklam när den är som bäst!

  jag uppskattade den iallafall. Och bilden du designade! Den ser ut som ett körsbär. Mycket fin.

 9. Mina skriver

  Söt video:-) I den samanhangen Sandra, har du aldrig tänkt på att ha en egen hemsida? Som niotillfem punkt com liksom? Har undrat det fler gånger!

 10. Marie skriver

  Jag tyckte att det var väldigt fint. Tack för att du delar med dig så hjärtligt Sandra. Du är liksom bäst.

 11. Hanna skriver

  Hej Sandra!
  Vad fint det var att se dig in action, på riktigt liksom. Det där du sade om inspiration, det inspirerar mig nu!!! Alltså, makes sense att om en jobbar med något kreativt så måste en se till att bli inspirerad av kreativitet, och aktivt söka den. Det kan en ju göra på olika sätt, men det är ju def en anledning att läsa och titta mer!!!
  Tack och kram!
  Hanna

 12. m skriver

  ”jag hoppas den blir svinvarm, för annars blir det inget kul.” haha sköning :D

 13. Micis skriver

  Fin liten åktur och intervju! Trevligt att se och höra dig på riktigt. Tycker du ska slänga in en liten videohälsning oftare!

 14. Jenny skriver

  Fin video, trevlig intervju och jag tyckte bilen var snygg ja! :)

 15. Lovisa skriver

  Jag tycker i alla fall att det är struntsamma om det här var reklam eller inte. Tycker du inte om reklam så skit i bilen och fokusera på Sandra och hennes mysiga berättelser helt enkelt. Puss på Sandra för att hon är så fin (:

 16. ElinLouise skriver

  Jag har suttit med ett fånleende i exakt 7.02 minuter, en så himla mysig film. Din positiva inspiration smittar helt av sig. Du söker hela tiden efter ny inspiration men du ska veta hur mycket inspiration du ger till oss andra!

 17. Johanna skriver

  Vilken härlig intervju! Kändes så naturlig och kul att få en inblick i hur du är/pratar med andra människor :)

  Du är fin, Sandra!

  Ps. Tack för det fina fantastiska svaret du skickade på mitt mejl för ett par veckor sedan <3 Ds.

 18. Vicky skriver

  tänk att vi kanske gick förbi varandra tusen gånger där på gatorna då, för jag gick ju på tyska skolan kanske hundra meter nedanför engelbrekt också varje varje dag i nio år.

 19. Jennifer skriver

  Åh vad folk ska klaga. Jag tyckte mest det var fint att se på videon, det var allt. Vilken låt är det som spelas?

 20. Amanda skriver

  Inget bälte Sandra? :-)

 21. Linnéa skriver

  Åh! Jag tycker hela idén faktiskt var rätt bra och fin! Reklambranschen är ju stenhård nuförtiden, så detta kändes som en fin variation bland alla jingels och affischer. Tänkte knappt på bilen, faktiskt, utan mest på Sandra och det hon berättade. För hon är ju för bra, den där Sandra.

 22. thesadbox skriver

  Tyckte att intervjun med dig var jättegullig. Du är väldigt lätt att tycka om Sandra <3

 23. choosewellbuyfew skriver

  va fint! Hvilken himla herlig person du er!

 24. Bodil skriver

  När alla andra säger att du är så gullig vill jag bara säga att du är så smart! Du får allt du säger att bli intressant, och du låter så sjukt intelligent. Det är fint.

 25. niki skriver

  herreguuud dina ben!

 26. e skriver

  Bästa Sandra, jag undrar lite över ditt förhållande till djur. Vissa djur beskriver du som ”personer” som du hänger med medan andra bara är mat. Har du någonsin reflekterat över ditt köttätande? Hoppas du inte uppfattar min fråga som provocerande, jag är bara nyfiken!

 27. L skriver

  Du är så bra Sandra! blir helt pirrig i kroppen av ditt leende

 28. Anna skriver

  Efter att ha läst din blogg i flera år har den blivit en självklar del i min vardag. Och jag har läst om många av dina texter, och de tilltalar lika mycket varje gång. Ditt sätt att skriva, framställa, inspirera, berätta, dela med dig – det gör mig så glad! Och idag var första gången som jag fick en röst till dina ord, vilken utstrålning!
  När jag tänker på dig är det som att jag får en bild av en Sandra som lämnar sprakande glittrande magisk gnistrande stoff efter sig, överallt som vem som helst kan få lite av.
  Varma kramar!!

 29. Sofia - Londonbloggen skriver

  Vadå fanns det kickers på östermalm eller kom de från andra stadsdelar och hälsade på?

 30. madde skriver

  Själv är jag rånad av en adam, vilken tur du har med vänner och boende.

 31. i skriver

  jag känner också att det blev lite väl reklamigt.. jag hoppas bara inte det blir massa sånt i framtiden :/

 32. A skriver

  Svar till C: Jo alla tycker som mig!

 33. Eva Ewel skriver

  Så nydelig ei jente du er, Sandra, for en sjarm! Også DET høllet i strømpebuksa, det syns jeg var litt godt å se. ;)

 34. Lovisa skriver

  Fin intervju med dig, roligt upplägg med då nu och sen.
  Men jag fattar inte hur Opel tänkte när dom gör en reklamfilm där dom kör runt en ung person med livet framför sig, i stockholmstrafiken utan bälte!!!! Det säger mig att Opel inte prioriterar säkerhet. Vilket ju är helt bisarrt dumt om man vill sälja bilar.

 35. Linnéa skriver

  Otroligt mysig intervju!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Easter lunch ✨🌳🍴🍷
Arkiv
Twitter @niotillfem