en onsdagslista.

Hur ser ditt skrivbordsunderlägg ut?


.

En bild när du var 14.

här tittar jag lite sorgsamt på en kille jag var kär i  som var väldigt kär i någon annan : (
.
En bild på dig prick nu, på med webbkameran bara


.

Det absolut sorgligaste som hänt dig i år?
Var jätteledsen när jag var tvungen att säga hejdå till alla mina vänner i New York förstås. Annars kan jag faktiskt inte riktigt komma på något sorgligt som hänt i år. SKÖNT.

 

Det absolut roligaste som hände förra året?
Det måste nog vara Halloween och få klä ut sig till Geri och sedan hela den sjukt roliga festen.


.

Senaste tre sms:en.
- alltså jag kommer alltid att tänka på det när jag tänker på gustav. skrattade hela vägen hem den dagen.
- meh det var ju du som körde ferdinandreferensen?
- st germainkyrkan kl 13.20

 

Aktuell obsession
musik: just idag, lee hazlewood.
tv-serie: tycker att den senaste mad men-säsongen är en av de absolut bästa.
kläder: gul regnjacka förstås : )
mat: Boursin-osten som sagt. Igår åt jag den med kronärtskocka så najs.

Drömkille/tjej:
Charmiga, sociala och lite speciella med stora leenden och som luktar gott.

 

Bild från det bästa himla festen i ditt liv.
Nyårsafton i år var ju helt magisk. Svartklubb i en kyrka ute i Bushwick. Människor som dansade överallt, på stolar och bänkar och ja, det var SÅ. KUL bara.


.

Ett jobb du inte kan tänka dig:
Tror inte flygvärdinna skulle passa mig. Tycker det verkar så himla stressande med olika tidskillnader hela tiden, jobba i den där tunna luften som gör en så trött och alla jobbiga passagerare runt omkring en. Har nog i överlag inte en servicejobbspersonlighet.

 

En (1) sak du stör dig på hos andra
Folk som är anti saker de aldrig testat, typ länder/maträtter/ställen/vadsomhelst

En (1) dålig sida hos dig själv
Tycker så mycket om att prata så jag liksom kan säga för privata saker om mig själv till folk jag aldrig träffat förut eller inte känner så bra.

 

Bild på dig för exakt fyra år sen.
Jag och Johannes på en båtfest våren 2008.


.

En maträtt du är sugen på just nu.
Burgare från Five Guys i New York.

Din plan för helgen?
Jag får finbesök från New York så det blir nog mycket promenader och vin på uteserveringar och annat festligt. Det är faktiskt min sista helg i Paris :O Så himla fort de här tre månaderna gick. Sedan bär det iväg till Stockholm för maratonsommar!

 

Translation.
Please click ”in english” below FAQ to read.

Kommentarer

 1. Nämen, va? Lägg av. Det kan inte vara din sista helg i Paris! Det är omöjligt. Du måste tittat fel i kalendern. Ja, så måste det vara. För så fort kan inte tiden gå! Det är omöjligt.

 2. Kan inte fatta att du snart ska lämna Paris igen, känns som det var precis du flyttade från New York! Sommaren är i antågande så det är en perfekt tid att göra entre i Sverige nu!

 3. Men sjuuukt känns som det var högst en månad sedan du flyttade dit?!
  Förvisso så känns det väldigt mycket som det nyss var nyår… Världens snabbaste år det här.

 4. loved this! I cannot believe your time in Paris is over already! Such a shame that I couldn’t get my act together and come visit before you move again! C’est la vie! Perhaps a visit Stockholm instead ;) !

 5. Åh då måste jag säga hej till dig i sommar. Jag gillar också att prata mycket och kan därför också börja prata om privata saker haha! Stör mig också på människor som är anti saker de aldrig testat! Ha nu trevliga sista dagar i Paris och välkommen till Stockholm igen.

 6. Åh, vad synd att du ska flytta ifrån Paris!
  Vi är på väg dit (inte för att bo – ska bila runt i Frankrike i sommar och stanna i Paris ett par veckor) och har fått några finfina idéer om vad vi vill göra av dig… Galerie de Paléontologie et de’anatomie – barnen kommer älska det! Petit Bateau – kläder som passar mig som hand i handske! Promenade Plantée…
  Tack!

 7. Jag får ont i hjärtat när jag inser hur jävla fort tiden går! Herregud. Var är vi på väg? Är så rädd för att åldras. Är så rädd för mina nära . Hemskaste tankar

 8. Hej! Random mac tips – nar du gor screenprints hall in cmd + shift + 4 och sedan mellanslag sa man far upp en kameraikon och sa mellanslag igen sa far du en bild pa hela skarmen eller typ fonstret du har oppet (sag ut som du gjorde ditt genom att dra musen fran horn till horn men kan ha fel). Asbra nar man kollar pa film ocksa. x

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>