eurovision in paris.

I lördags promenerade jag genom ett regnigt Marais.

Hem till Ivan och Samuel som hade schlagerlördag! Eller eurovision kanske det bara heter när det är final.

Eurovisionpeppen var total.

Samuel.

Max.

Gullisar <3


Sedan blev klockan nio och då var det dags att lyssna och titta. Fast ibland glömde man ju i och för sig bort att göra det eftersom sällskap och öl är lite roligare. Plus att de hade fransk VO över Petra Mede så man fattade inte så mycket.

Smsade lite.

Eleonor.

Efter alla bidrag tvättades tavlan.

Och så fick alla skriva ner hur de trodde att det skulle gå.

De flesta tippade Sverige, tror man blir lite extra patriotisk utomlands.

Fast vem kommer ihåg att räkna vem som hade tippat flest rätt när man kan dansa till nittiotalshits?

Ah, så det gjorde vi.


dansade alltså, så himla mycket.

Här är någon sång med mycket O:n i helt klart.

Älskar den här knäppa bilden.

Så himla rolig lördag. En liten drömfest skulle jag säga.
.

It was Eurovision Song Contest last Saturday. Ivan and Samuel had a party and we started to watch the show and then we kind of forgot about it and danced instead.

Kommentarer

 1. 10 av 10 på hemmafest med vänner – Not so much till Mello.
  Men gemenskapsgrejen är vacker och det är väl egentligen det Mello handlar ganska mycket om med .. eller?

  Fint verkade det i alla fall! :)

 2. ^ Hah, tycker också att han såg ut som Adam Pålsson! Fick dubbelkolla den första bilden på honom två gånger, eftersom jag trodde att det var Adam hahahahaha

 3. Men VARFÖR envisas fransoserna med att ha VO på Petra. Hon pratar ju perfekt franska. Himla snobbar! Blir arg!
  Blir även lite sur på den personen som satte Norge som sist. Den var ju helt klart bäst, haha!

 4. Har din vän Max fått höra att han är lik Rasmus (Adam Pålsson) i ”Torka aldrig tårar utan handskar” någon gång?

 5. haha, liker at noen satte norge sist :p (tydeligvis klassisk med norsk-svensk rivaleri i Eurovision) men bra gjettet med danmark på nr.1 da :)

 6. Så skoj det såg ut. Kollade också. Vad onödigt att Petra körde hälften på franska eftersom dom ändå hade VO >.<

 7. Så morsomt! Patriotismen vokser i utlandet, det er helt klart… Jeg er ikke særlig interessert i Eurovision, men jeg leste at Norge havnet på fjerdeplass, og det er jo hyggelig. Kjenner meg igjen i det at man kanskje begynner å se på sendingen, men ingen bryr seg egentlig, og så ender kvelden opp med å bli en ”vanlig” fest – den beste typen kveld!

 8. Oi, min forrige kommenatr bare forsvant, tror jeg.
  Så morsomt! Jeg er ikke særlig interessert i Eurovision, men jeg leste at Norge kom på fjerdeplass, og det er jo hyggelig. Dette ser ut som en kjempekoselig kveld!

 9. Vad kul det ser ut som ni hade. Jag och sambon var bjudna hem till några som skulle ha samma upplägg på festen, men vi hamnade på en uteservering väldigt länge istället. Melodifestivalen/Eurovision har aldrig varit våran grej.

 10. En fråga bara, är det inte lite konstigt för dig att du umgås med människor som är tio år yngre än du och gör samma saker som dom?

 11. hej sandra!
  du kanske redan har kikat in på besök, men om du inte har det så tänkte jag passa på att tipsa om vintage-butiken Episode där jag jobbar, på 16, Rue Tiquetonne (samma gata som kiliwatch).
  det vore kul att se dig kika förbi. :)

 12. hej sandra!
  du kanske redan har varit där, men om inte så vore det kul om du kom förbi vintage-butiken episode (där jag jobbar), på 16, rue tiquetonne (samma gata som kiliwatch) någon dag. vi brukar köra temadagar och dansa till 90tals-hits när vi jobbar! :)

 13. Men hallå!
  Max ser ju precis ut som han i torka aldrig tårar utan handskar?
  Och dör på vad du alltid är så himla fin
  Min favoritblogg of all tajm


 14. motpoler & citrin – nej det var bara på skoj :)

  ella – tippade sverige etta, danmark tvåa, malta trea!

  Lora – Förstår inte riktigt vad du menar? Gör samma saker som dom? Du menar dricker öl och kollar på schlager? Nej inte alls. Mitt kompisspann sträcker sig från 20-40+ i ålder och det tycker jag är så himla härligt, ålder spelar ingen roll alls.

  Malin – ska absolut göra om jag är i krokarna! :)

  N – Vad menar du? Poängen med att bo utomlands är väl att upptäcka staden med gamla/nya vänner? oavsett nationalitet? Jag vet inte om du själv bott utomlands men det är inte megalätt att skaffa folk från den inhemska befolkningen som vän bara så där, de har ju redan sina gäng. Speciellt jag som varken pluggar och eller går till ett jobb har ingen naturlig plats för det. I alla städer jag har bott i har jag sett att de med en liknande livssituation, alltså är nya i staden och kommer från någon annanstans, söker sig till varandra. Tycker inte det är ett dugg konstigt. Paris är lika magiskt oavsett vilken nationalitet mina vänner har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>