I would go out tonight but I haven’t got a stitch to wear.

Såhär såg jag ut igår när jag och Gustav var på äventyr.

”Kul, det regnar!” tänkte jag imorse. Tänk vad en fin regnjacka kan göra.

Och såhär såg jag ut under. Kattröjan som en del har undrat vad den är ifrån är ungefär ett år gammal och från Opening Ceremony.

Glad fredag!

.
.

Thursday outfit. Raincoat from Petit Bateau, shoes from Asos, bag från Mulberry and sweater from Opening Ceremony.

Kommentarer

  1. ska det verkligen vara så mycket reklam i sidorna? det blir lite svårt att läsa inläggen, liksom ingen gräns mellan dina bilderna och bilderna i reklamen. fantastisk blogg, kram!

  2. Hej Sandra, vilka harliga aventyr jackan far hanga med pa! Hoppas att du kan ge rad pa ett stort fragetecken i mitt liv – jag har pluggat pa universitetet i 3 ar och har tagit ledigt lite da och da nar jag var sjuk/ledsen. Jag trodde att jag alskade kursen, att det var allt jag ville gora. Nu ar jag tveksam och nagot gor mig fortfarade ledsen ibland. Hur hittar man motivationen att ta sig vidare fran det komplicerade som varit? Eller borde man soka efter nagot annat, och tank om det inte finns nagot annat man kan gora eller ar bra pa? Hur ser man skillnad pa att ge upp och att ga vidare nar man inte gjort sitt basta? Tack for varldens finaste blogg, dina texter beror djupt! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>