singing in the rain.

Det slutar inte regna här. Sedan lördags morgon har det regnat oavbrutet, och inget duggande utan hårt regnskogsregn som gör att jag vaknar mitt i natten och tror att någon är i mitt rum. Jag har fått plocka fram alla mina varma tröjor igen, och mössa, och halsduk. Och dubbla strumpbyxor. Kul Paris, kul.

Men en bra sak med regn är att jag hittade den himla mest perfekta regnkappan på Petit Bateau. Den slutar precis någon centimeter ovanför min kjolar och har randigt foder och luva. Jag tycker det är ganska svårt att hitta bra jackor när man är en kortis, i axlar och längd är det mesta gjort för någon 170 centimeter och längre ovanför marken.

Kan i överlag tipsa om Petit Bateau som har en massa högmidjade kjolar, randiga tröjor och rundhalsade mjuka t-shirtar.

Nu kan jag fortsätta promenera genom stan utan att regnet tar sig in genom varenda klädlager. Finfin kommer den bli på festival också, där det alltid regnar med 100% sannolikhet har jag märkt.
.

Translation.
Raincoat from Petit Bateau.

Kommentarer

 1. Ja, hur tänkte Paris där egentligen?

  Men superfin regnjacka! Jag tycker ofta det är så fult och jobbigt med regnkläder + att regn ofta kommer som en överraskning så jag blir hellre blöt än köper regnkläder. Ska tänka om någon dag har jag tänkt. Tänker det ännu mer när jag ser sånahär finfina regnkläder.

 2. Jackan är ju hur fin som helst. Älskar gula regnjackor.
  Hoppas vädret blir bättre snart så du slipper tjocktröjor och hela fadderullan, och får använda vår/sommarkläder igen :).

 3. kölden är super icke-kul, men jag tycker ändå att det är ganska härligt med regn, särskilt när det dundrar ner och man kan sitta inne och stirra på den ut ur fönstret, eller gå ut och dansa i den för några sekunder. och i denna regnkappan kan man ju faktist ta t.o.m. en promenad!

 4. Å! Tycker att saker aldrig passar för mig som är 170 och över (178). Alltid för korta ärmar! Och ben! Haha

 5. Altså, så sykt fin regnjakke<3 Har lett etter en gul, fin en lenge! Er også en kortis, kan jeg spørre hvilken størrelse du kjøpte den i?:)

 6. I have the same raincoat and I love it! :) I think it is absolutely cute I love the soft jersey lining, if the hood was a bit bigger it would be perfect. (always when I wear my hair in a pony tail or a bun my forehead gets wet)

 7. Aaah!! Ibland ser man en gul regnjacka på någon och då undrar man var den kommer ifrån.. Vilken storlek valde du? Jag är också ganska liten och så det mesta blir en bit för stort men den där verkade underbar, vill också ha en ^^,

 8. Hello Sandra,
  I wanted to tell you that I am so happy that you are living in Paris for some time.
  I have been following you for five years and I am 19. And I live in Paris so I can finally recognize all the places you take pictures at !
  I am now living by myself in le Marais and would be so glad to meet you if you have some time one day ? You are truly inspirational to me !
  Manon
  x

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>