ur någon annans ögon.

Förrförra helgen hade jag ju så himla många vänner här i Paris så jag tänkte att vi skulle se hur det såg ut genom deras linser.

Här är Matilda, jag och Sebastian ett band som ni ser.

På fredagen en liten shoppingpaus.

Och sen gick vi ju ut och gjorde natten.

På lördagen hittade vi bilden på Jenny på en vägg. Alltså så himla likt.

Och Matilda hoppade extra bra.

På söndagen skulle jag och Jenny gå på loppis men vi blev sjukt stressade av all trängsel och satte oss på en uteservering i fem miljoner timmar istället.

Och satt på en uteservering på kvällen för den delen också.

Kvällen innan Jenny skulle åka gick vi till La Favorite som ser precis ut som Schillers, en av mina favoriter i New York. Där åt jag laxpasta och Jenny burgare. Klart slut.

Bilder av:

 

Elsa.
Jenny.
Matilda.
Sebastian.

-

Translation.
Photos from my friends’ cameras two weekends ago when they were visiting.

Rodeo
 1. Johanna skriver

  Åh vilken fantastiskt bra idé med ”ur någon annans ögon”!

 2. M skriver

  Jag är så ledsen idag Sandra,
  behöver något fint.

 3. Katrin - therawfoodsisters.com skriver

  Ååh älskar att ha vänner på besök när man bor i nya länder! Det är så lätt att man glömmer bort att man själv egentligen också är ny i staden, så får man en god anledning att ha travel mood on ;) Kram från Amsterdam!

 4. Linnéa skriver

  ÅH! Besök är det bästa, man blir som turist på nytt. Det bästa besöket jag haft var såklart när han kom, för då fick man hångla också – och det är ju fint.

 5. alice skriver

  kan bara se typ, 3 bilder?

 6. Emily Dahl skriver

  Jag har alltid förundrats över hur du lyckas ”sammanföra” dina kompisar, nya med gamla och från olika situationer i din vardag. Typ jobbkompisar med barndomsvänner osv. Eller så är det bara i mitt huvud det ser ut som att det är det du gör. Jag menar, många av mina vänner är så helt olika att det skulle bara bli konstigt om jag försökte få dem att hänga med varann. Eller så är det mig det är fel på.

 7. chrissy skriver

  forlat for selfpromote nu, men har skrivit ett inlagg om mitt liv som tonaring med atstorningar. och jag tror bara att det ar manga lasare har som skulle kunna gilla det. (har: http://highfivelivet.blogspot.co.uk/2013/05/tonar.html) for ovrigt ser jag ocksa bara 3 st bilder i det har inlagget :/

 8. Frida skriver

  Mycket fina bilder, de bilder jag kan se:( händer ofta såhär och endast på din blogg. Vet inte varför men om det är fler som det blir såhär för tänkte jag att det kan vara bra för dig att veta!

 9. ina skriver

  men vad har matilda och sebastian gjort av sin son?

 10. Ronja skriver

  Åh, vart är bild 3 tagen? (Om du minns det ;) )

 11. emma skriver

  kan inte se några bilder typ, bara 2 st…

 12. Prettygreentea skriver

  Such a lovely collection of photos from your friends!

 13. Emma skriver

  Alltså du är ju helt galet snygg och söt och vacker i en perfekt blandning jag menar det det är så sant jag hoppas du aldrig är ledsen för dittt utseende för det vore bara jävligt bortslösad tid!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Easter lunch ✨🌳🍴🍷
Arkiv
Twitter @niotillfem