ur någon annans ögon.

Förrförra helgen hade jag ju så himla många vänner här i Paris så jag tänkte att vi skulle se hur det såg ut genom deras linser.

Här är Matilda, jag och Sebastian ett band som ni ser.

På fredagen en liten shoppingpaus.

Och sen gick vi ju ut och gjorde natten.

På lördagen hittade vi bilden på Jenny på en vägg. Alltså så himla likt.

Och Matilda hoppade extra bra.

På söndagen skulle jag och Jenny gå på loppis men vi blev sjukt stressade av all trängsel och satte oss på en uteservering i fem miljoner timmar istället.

Och satt på en uteservering på kvällen för den delen också.

Kvällen innan Jenny skulle åka gick vi till La Favorite som ser precis ut som Schillers, en av mina favoriter i New York. Där åt jag laxpasta och Jenny burgare. Klart slut.

Bilder av:

 

Elsa.
Jenny.
Matilda.
Sebastian.

-

Translation.
Photos from my friends’ cameras two weekends ago when they were visiting.

Kommentarer

  1. Ååh älskar att ha vänner på besök när man bor i nya länder! Det är så lätt att man glömmer bort att man själv egentligen också är ny i staden, så får man en god anledning att ha travel mood on ;) Kram från Amsterdam!

  2. ÅH! Besök är det bästa, man blir som turist på nytt. Det bästa besöket jag haft var såklart när han kom, för då fick man hångla också – och det är ju fint.

  3. Jag har alltid förundrats över hur du lyckas ”sammanföra” dina kompisar, nya med gamla och från olika situationer i din vardag. Typ jobbkompisar med barndomsvänner osv. Eller så är det bara i mitt huvud det ser ut som att det är det du gör. Jag menar, många av mina vänner är så helt olika att det skulle bara bli konstigt om jag försökte få dem att hänga med varann. Eller så är det mig det är fel på.

  4. Mycket fina bilder, de bilder jag kan se:( händer ofta såhär och endast på din blogg. Vet inte varför men om det är fler som det blir såhär för tänkte jag att det kan vara bra för dig att veta!

  5. Alltså du är ju helt galet snygg och söt och vacker i en perfekt blandning jag menar det det är så sant jag hoppas du aldrig är ledsen för dittt utseende för det vore bara jävligt bortslösad tid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>