Om Rodeo

Rodeo är Sveriges mest visionära magasin för mode och populärkultur sedan 2003, sedan juni 2013 med hemvist hos Stampen Fashion Media AB. I huvudkanalerna Rodeo.net och magasinet Rodeo samlas vår tids mest innerliga, roliga och egensinniga röster inom mode, skönhet och musik. På ständig jakt efter nya uttryck blir Rodeo en plattform för den ständigt föränderliga kreativa scenen i Sverige – Rodeos kanaler svämmar över med smartness, djärvhet, kärlek och inspiration.

Rodeo.net

Rodeo.net är ett ständigt work in progress som sedan tio år tillbaka samlar tidens mest inspirerande röster inom mode, skönhet och musik. En innerlig vän på internet som är nyfiken på det udda och egna; det vackra och fula; på personer och idéer som förskjuter perspektiv. Rodeo.net tillägnas den föränderliga mode- och musikscenen i Sverige – och är ”navet för den svenska modedebatten” enligt SVT:s Kulturnyheterna.

Läs mer om Rodeo.net här.

Magasinet Rodeo

Rodeo är en lekfull, ärlig och tillgiven vän i tidningshyllan, med en vision som får modehjärtat att slå ett extra slag. På ständig jakt efter nya uttryck och perspektiv blir Rodeo en hemvist för den föränderliga mode- och musikscenen i Sverige. Rodeo delar med sina läsare samma glöd och nyfikenhet inför nytt mode och ny musik, oprövade idéer och intressanta reportage. Med höga ideal och låga trösklar berättas en pågående historia om ett nytt, föränderligt, kreativt landskap.
2014 ökas utgivningstakten av magasinet, från två till fyra nummer per år. Tidningens grafiska form och fysiska format uppdateras och med en ny chefredaktörsduo, Agnes Braunerhielm och Elin Unnes, blir innehållet både djupare, bredare och djärvare.

”Vi vill göra mode som man kommer ihåg, skapa bilder och sidor man sparar. Inte såna man ramar in, utan såna man bara måste riva ut och trycka upp på väggen med en knappnål med en gång”, säger Elin Unnes, chefredaktör tillsammans med Agnes Braunerhielm.

Läs mer om tidningen här.

Målgrupper

– Nyfikna mode- och kulturintresserade, till sinnet unga vuxna. Smarta, roliga medmänniskor som gärna blickar bortom normerna, har stora visioner, förespråkar en mångfaldig modebild och delar Rodeos besatthet av nytt mode och ny musik.

Kontakta oss.
Samarbeta med oss.