Tidningen Rodeo

Rodeo är en lekfull, ärlig och tillgiven vän i tidningshyllan, med en vision som får modehjärtat att slå ett extra slag. På ständig jakt efter nya uttryck och perspektiv blir Rodeo en hemvist för den föränderliga mode- och musikscenen i Sverige. Rodeo delar med sina läsare samma glöd och nyfikenhet inför nytt mode och ny musik, oprövade idéer och intressanta reportage. Med höga ideal och låga trösklar berättas en pågående historia om ett nytt, föränderligt, kreativt landskap.

”Vi vill göra mode som man kommer ihåg, skapa bilder och sidor man sparar. Inte såna man ramar in, utan såna man bara måste riva ut och trycka upp på väggen med en knappnål med en gång”, säger Elin Unnes, chefredaktör.

”Rodeo delar med sina läsare samma nyfikenhet och glöd för nytt mode, oprövade idéer och intressanta reportage. Rodeo är en lekfull, ärlig och tillgiven vän på tidningshyllan, med en vision som slår ett extra slag i modehjärtat. Ett magasin fyllt med det mesta och det bästa ur mode-, skönhet- och musikscenen, från Sverige och ut i världen”, Agnes Grefberg Braunerhielm, chefredaktör.

– Fyra nummer per år. (Nästkommande 23 september och 18 november 2014.)
– Upplaga 20 000.
– Ca 150 sidor tryckta på exklusivt papper.
– Läsare 60 procent kvinnor och 40 procent män i åldern 18-40.
– Skandinaviens vassaste mode-, skönhet- och musikbevakning.
– Kulturtidskrift med modebilder i världsklass.
– Visar upp svensk kreativitet för världen. Gräver där vi står.
– Smart, nyfiken, innerlig och vacker att bläddra i. En vän i tidningshyllan.
– Blandar samhälle, politik, mode och trender. Vågar tycka!
– Internationell distribution i världens viktigaste modestäder.
– Nominerad till Årets tidskrift 2011 av Sveriges Tidskrifter.

Kontakta oss.
Samarbeta med oss.