Tides

Har inte varit duktig på att blogga den här veckan, men om sanningen ska fram så har jag varit lite låg. Jag går upp och jobbar under stress och press, kommer hem sent jobbar lite till och går till sängs med en klump i magen för att jag inte har hunnit med allt som ska göras. Så  har det varit under en väldigt lång period och jag saknar att hänga med gubben och mina vänner.

En bra sak dock är att jag jobbar med världens sötaste och bästa assistent Johanna. En annan bra sak är såklart att jag har väldigt mycket kul på gång. Jag älskar mitt jobb, det är inte det, men jag saknar att ha lite fritid.

Kan inte lägga upp låtar på bloggen längre, vet inte varför, så här kommer istället en spotifylista som jag lyssnar en hel del på.

xx

Pam

Pamela Bellafesta
 1. Julia writes

  Jag tror du kan lösa låtproblemet genom att välja den gamla inbäddningskoden på youtube. De har nämligen bytt och den nya funkar inte överallt.

 2. Magshigoo writes

  puss

 3. Johanna Andersson writes

  <3

 4. Pamela Bellafesta writes

  Julia, tack för tipset ska testa det!
  Puss till Magdish och Johanna <3

 5. Bullen writes

  Stackars lelle tösen. Jag är i samma sits = hatar det

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion