Grand Central

Helgen spenderades på nya hotellet Grand Central där Modinåkerlind hade ställt till med årets invigninsfest.

Jag hade på mig den här vackra klänningen från Rodebjer och skor från YSL.

Och en metallicblå eyeliner fick pryda ögonlocket.

 

Pamela Bellafesta
 1. Maryam writes

  Klänningen är helt fantastisk, kan sitta och stirra på mönstret i evigheter!

 2. frida writes

  Hej!

  Jag ska köpa en klocka, som jag hoppas kunna ha for good, därför viktigt att det blir rätt. Just nu är jag inne på Hermés Cape cod (svart rem) och Cartier Tank solo (svart rem och “silverram”.

  Eftersom du har Cape Cod så misstänker jag ju att det är den du gillar bäst. Men tala i så fall gärna om varför jag ska välja den och inte Tank Solo. Jag vet att det är mitt beslut och att det måste kännas rätt för mig osv. Men jag kan verkligen inte bestämma mig. Gillar båda och skulle därför uppskatta lite smakråd! Stort tack på förhand! // F

 3. Pamela Bellafesta writes

  Hej Frida!
  Jag gillar också de två modellerna mest. Varför jag valde Hermes Cape Cod var för att jag tidigare aldrig använde klocka och kände att den modellen mer blir som ett armband.
  Är du däremot van att bära en klocka och vill ha en klassiker så skulle jag köra på Cartiers, den är så fin. Hade då valt att köpa en vintage. Har du kollat in Kaplans? Där kan man verkligen hitta fina för bra priser.
  http://www.kaplans.se/Kaplans/AuctionGoods.aspx?AuktID=2173&mn=3&mn2=4&plT=

  //Pam

 4. Frida writes

  Stort tack för igen för att du tog dig tid att svara!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion