Ekologisk hudvård

Jag gör alltmer ekologiska val när det kommer till hudvård, varför ska man egentligen välja något annat?
Aveda är ett favoritmärke och nu senaste tiden har jag testat produkter från svenska Estelle & Thild. De innehåller ekologiskt odlade ingredienser, har återvinningsbara förpackningar, testar inte på djur och dessutom sker all produktion i Skandinavien.
Just nu använder jag deras ansiktsolja blandat med serum i ansiktet istället för dagcreme, ljuvligt! Läs mer om det här

20120627-230006.jpg

Pamela Bellafesta
  1. anonym writes

    Hejsan Pamela! Har en fundering gällande klänningen Stylein klänningen Pavlova, om den är en investering ? Vad är Styleins stil och ”känner igen – plagg”? Hur tar jag bäst hand om sidenklänningar? Tack på förhand för en inspirerande blogg !

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion