Kabelstickat

Jag är beroende av att ha bekväma kashmirtröjor nu när det börjar bli kallt. Idag hade jag på mig min benvita kabelstickade från märket Soft Goat – perfekt modell, mjuk som bara den och har dessutom ett överkomligt pris. Finns här!

Pamela Bellafesta
 1. M. writes

  Hej! Jag är på jakt efter en vanlig “bhtopp” i bomull eller liknande att ha under tröjor nu när det börjar bli kallt eller fall man har en slapp t-shirt, har ett vagt minne av att du har tipsat om det för kanske ett år sen? Tacksam för hjälp!!

 2. Pamela Bellafesta writes

  Hej M!
  Ja då ska du testa Little Wonder från Abecita – de är perfekta till just det. Finns nu även i spets som är superfin. Kolla på NK!

  //Pam

 3. Anna writes

  Hej! Hur är soft goats storlekar? Är rätt liten (160 cm), men kör t.ex. S i Filippa K:s cachmere då jag gillar att ha dem lite lösa. Funderar alltså mellan xs och s i Soft Goat.

 4. Pamela Bellafesta writes

  Hej Anna!
  Jag har storlek small i min och är en normal 36:a. Skulle även kunna ha medium om jag ville ha den snäppet större. Så kanske att du ska ta s då om du inte vill ha den för tight?
  Den är så mjuk och skön – bra köp! //Pam

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion