Baglady

Letat sjukt länge efter en ny väska som jag kan ha med lång och kort rem som även rymmer datorn. Hittade den perfekta från Celine och då var det bara att gå hem och tömma spargrisen. Får ångest över så här dyra köp samtidigt som jag vet att det lönar sig i längden då jag kommer att ha den här i många många år.

 

Pamela Bellafesta
 1. Marie skriver

  Hej! Jättefin väska, den kan du vara nöjd med! Var köpte du den, vilken modell? Tycker även att din Balenciaga är superfin? Köpte du den i Sverige, vad är det för modell? Tycker det är så svårt att hitta väskor i Sverige.

 2. Pamela Bellafesta skriver

  Hej Marie! Jag köpte den på Nathalie Schuterman (även min Balenciaga är därifrån). Vet inte vad modellen heter konstigt nog.
  Tycker också det är så svårt att hitta väskor här.

  //Pam

 3. Emma skriver

  Modellen heter Trapeze! :)

 4. Marie skriver

  Tack för svaren :) Trevlig helg!

 5. Pamela Bellafesta skriver

  Tack Emma! Trevlig helg //Pam

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion