Baglady

Letat sjukt länge efter en ny väska som jag kan ha med lång och kort rem som även rymmer datorn. Hittade den perfekta från Celine och då var det bara att gå hem och tömma spargrisen. Får ångest över så här dyra köp samtidigt som jag vet att det lönar sig i längden då jag kommer att ha den här i många många år.

 

Pamela Bellafesta
 1. Marie writes

  Hej! Jättefin väska, den kan du vara nöjd med! Var köpte du den, vilken modell? Tycker även att din Balenciaga är superfin? Köpte du den i Sverige, vad är det för modell? Tycker det är så svårt att hitta väskor i Sverige.

 2. Pamela Bellafesta writes

  Hej Marie! Jag köpte den på Nathalie Schuterman (även min Balenciaga är därifrån). Vet inte vad modellen heter konstigt nog.
  Tycker också det är så svårt att hitta väskor här.

  //Pam

 3. Emma writes

  Modellen heter Trapeze! :)

 4. Marie writes

  Tack för svaren :) Trevlig helg!

 5. Pamela Bellafesta writes

  Tack Emma! Trevlig helg //Pam

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion