Jul!

Har firat jul nu i två dagar hemma hos oss. Jag och gubben köpte en gris som vi själva har tagit vara på alla delar av – allt från att vi gjort egna prins- och jukorvar, skinka, fläsksida, revben och till och med huvudet stod glaserat på bordet – old school.

Nu tar jag lite semester och då får även bloggen vila lite. Hoppas ni har en god jul!

Fick den här kavajen av gubben i julklapp. Har verkligen velat ha den sedan första gången jag såg den – så otroligt fin. Modellen heter Boyfriend jacket och är  från märket Harris Wharf. Finns på Nitty Gritty och såg nu att det är rea på den.

Sammetstofflor från Stubbs & Wootton. Jeans från S.enSOIE. Strumpor från Uniqlo.

Pamela Bellafesta
 1. jessicaelvira writes

  Jättefin kavaj! Och herregud med grisen; så charmigt och läbbigt på samma gång!

 2. Mia writes

  God fortsättning! Hoppas julen har varit fin. Jättefin kavaj!

  Jag har en fråga angående din jacka från Victorinox, köpte du den i Sverige? Vet du vad modellen heter? Jag är ute efter en varm men ändå snygg vinterjacka, har även funderat på Woolrich, har du någon erfarenhet av den? Tyckte din jacka var riktigt snygg och blev sugen på att testa!

  Tack på förhand!

  //Mia

 3. Pamela Bellafesta writes

  Hej Mia! Jag köpte min i Sverige direkt av agenturen, vet inte vad modellen heter men kan ta reda på det. Var också inne på en Woolrich innan jag köpte den här men kände att Victorinox hade ännu bättre kvalitet plus att den är något mer anonym än Woolrich och kommer därför inte bli någon “it-jacka” som man tröttnar på.
  Mitt förslag är att du går till NK och testar. Min är som sagt en herrmodell i xs så uteslut inte herravdelningen! Jag är så glad över min och fryser aldrig i den.

  Lycka till! //Pam

 4. Mia writes

  Tusen tack Pam! Jag vet ingen bloggare som är så klockren på att svara som du :)

  Om du har möjlighet får du väldigt gärna ta reda på modellen och även kontaktuppgifter till agenturen, om du har möjlighet. NK har tyvärr inte denna modell inne och kände inte till den du har när jag beskrev. Skulle vara så tacksam, har varit på jakt efter en snygg vinterjacka så länge och denna verkar vara perfekt! :)

  Tack för hjälpen! //Mia

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion