Julklappstips: Abecita

BH:n Little Wonder från Abecita använder jag flitigt och nu har den även kommit ut i spets – så fin! Perfekt julklapp då den är i onesize, då slipper man bli nervös över att inte kunna sin tjejs bh-storlek. Kostar 279 kronor och finns att köpa på NK.

Pamela Bellafesta
  1. julius writes

    Jag följde ditt tips, men vet inte om jag vågar ge henne den. Hon kör alltid sån där vadderad eller push up bh. Då kanske det känns konstigt med en mjuk bh? Läste sen den mest är för små bröst. Tror hon har c-kupa, men tycker inte dom behöver lyftas. Jätteläckert skulle det bli, om hon bara vill ha den…

  2. Pamela Bellafesta writes

    Hej Julius! Det var modigt och bra av dig att köpa den – tycker den här kan vara minst lika fin på en stor byst som liten och personligen gillar jag inte push up. Hoppas hon gillar den och kan variera lite för din skull om inte annat :)

    God Jul!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion