Ellegalan

Det var kul i fredags och fin gala – tack Elle. Jag var sist ut från Grand Hotel men fick då ett sug efter techno och att få träffa mina vänner som inte är i samma bransch så hoppade efterfesten och gick till Berns och dansade till Boris istället (sjukt bra).

Hade på mig vit oversizead smoking från Acne. Skor och väska från YSL och linne från V Ave Shoe Repair. Håret fixade Patrick på Corinne & Friends, första gången jag går hos honom men definitivt inte den sista – så grymt duktig!

Brevid mig står fina Mags.

Foto: Mathias Nordgren/stureplan.se

Pamela Bellafesta
  1. Emilia writes

    Vad fin du är i håret!

  2. jessicaelvira writes

    Så snyggt med vitt och du var riktigt tjusig i håret!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion