Sjukling.

Ber om ursäkt för dåligt uppdaterande på bloggen. Är galet sjuk och har galet mycket jobb – ingen bra kombo. Både igår och idag på förmiddagen fick jag boka av möten (det har inte hänt någon gång) men körde fittings nu på eftermiddagen med feber och huvudvärk, vissa saker går inte att ställa in. Imorgon ska jag trycka i mig alla piller jag kan hitta och köra fittings  igen. Det är mycket som ska förberedas inför modeveckan. En febrig halvdagens:

 

Jacka: BLK DNM. Köpte den på utförsäljningen, den gick aldrig i produktion så kul att vara ensam om den!
Tröja: Acne.

 

Pamela Bellafesta
  1. jessicaelvira writes

    Låter inte alls kul att vara sjuk, speciellt inte den här perioden. Krya på dig!

  2. Pamela Bellafesta writes

    Tack snälla Jessicaelvira. Trevlig helg! Pam

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion