Stadsmissionen rensar min garderob

Tror faktiskt inte att det finns någon som rensar garderoben lika ofta som  jag gör. Jag är en riktig “fegrensare” och tar det säkra före det osäkra så något enstaka plagg brukar ryka varje månad. Nu däremot har jag gjort en lite större rensning i och med Stadsmissionens kampanj You’ll Never Wear That Again som går ut på att man med hjälp av sina gamla Facebookfoton, kan upptäcka vilka plagg man har som man inte längre använder. Kul idé och för en bra sak.

 

Pamela Bellafesta
  1. Mia writes

    Bra gjort! Det ska jag kolla in!

    En anna fråga, har du haft möjlighet att kolla upp modellen på din jacka från Victorinox samt kontaktuppgifter till agenturen? Ledsen att jag tjatar, men jag skulle verkligen vara jättetacksam!!

    Tack! //Mia

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion