Musik

Rodeos favoritlåtar från september

El Perro Del Mar. Foto: Ari King.

El Perro Del Mar. Foto: Ari King.

September var en underbar musikmånad med släpp från El Perro Del Mar, Travis Scott, Kelly Lee Owens och Solange. Rodeo har samlat de allra bästa låtarna i en superbra spellista:

Rodeo
Promotion

Musik

Rodeos bästa låtar från augusti

gdp_pl_augSommarens sista månad bjöd på fantastisk musik. Kornél Kovács, El Perro Del Mar, The Radio Dept. och Rebecca & Fiona var bäst i Sverige. Utomlands skämde bland andra Rae Sremmurd, Partynextdoor, Kim Ann Foxman och 21 Savage bort oss.

Följ oss på Spotify för att inte missa någon av våra spellistor!

Rodeo

Musik

Rodeos Way Out West-favoriter i en grym spellista

Cherrie kommer till Slottsskogen!

Cherrie kommer till Slottsskogen!

På torsdag drar favoritfestivalen Way Out West igång igen – för tionde året i rad! I Slottsskogen i Göteborg väntar en line-up full av Rodeo-favoriter. Vi har samlat dem alla i en spellista, perfekt uppladdning inför festen på bästkusten och för att navigera dig fram bland alla namn!

Följ Rodeo på Spotify och Soundcloud för att inte missa några av våra spellistor.

Rodeo

Musik

Rodeos favoritlåtar från soliga juli

JULY_ARTWORKNu är det bara några timmar kvar av juli och i morgon går en hel del av oss tillbaka till jobbet från semestern. Om ni, som vi, just nu längtar tillbaka till bad, sol och ledighet kan ni göra det till den här spellistan. De bästa låtarna från den bästa månaden!

Följ Rodeo på Spotify och Soundcloud för att inte missa några av våra spellistor.

Rodeo

Musik

Junis ljuvaste musik – hör Rodeos spellista!

JUNE_ARTWORKJuni var en ljuvlig musikmånad. På hemmaplan inte minst då favoriter som Marlene och Julia Spada släppte efterlängtad ny musik och Kornél Kovács som släppte dundersingeln BB (som tyvärr ej finns på Spotify än, hör den här!). Och så Blood Orange, som släppte en av årets hittills bästa skivor sent under månaden. Hör ett gäng låtar därifrån och månadens bästa r’n’b, rap och dansmusik!

Följ Rodeo på Spotify för att inte missa några av våra spellistor!

Rodeo

Musik

Rihanna kommer till Sverige – Rodeo samlar hennes bästa låtar!

rihannaplaylistPå måndag kommer en av Rodeos absoluta favoritpersoner i världen till Sverige och Stockholm. Rihanna tar sin Anti World Tour till Tele 2 Arena och vi kunde inte vara mer exalterade.

För att ladda har vi samlat ett gäng av hennes bästa låtar i en drygt två timmar lång spellista. Lämna en kommentar om du saknar några favoriter, annars ses vi på måndag!

Följ Rodeo på Spotify för att inte missa några av våra spellistor!

Rodeo

Musik

Årets sommarhits i en maxad spellista!

Panda på sommarlov. Foto: All Over Press

Panda på sommarlov. Foto: All Over Press

Under de senaste veckorna har Rodeo frågat medarbetare, vänner och bekanta vilka låtar de hoppas på höra i sommar. Nu har vi sammanställt svaren till en maffig, hittig sommarlista.

Enjoy, så här kommer sommaren 2016 att låta.

Saknar du någon sommarhit? Lämna en kommentar så kanske den låten också hamnar på listan!

Rodeo

Musik

Rodeo samlar maj månads bästa låtar!

MAY_ARTWORKVilken toppenmånad maj var för ny bra musik! Rodeos musikredaktion samlar i samarbete med Carlsberg de låtar vi lyssnade allra mest på under månaden som gått. Och vi är rätt säkra på att ett gäng av dem kommer att hänga med sommaren ut.

Följ oss på Spotify och Soundcloud för att inte missa några spellistor!

Rodeo

Musik

Hör aprils bästa låtar

Print

April 2016 var månaden då Beyoncé välsignade oss med mästerverket Lemonade, Cherrie släppte ett av årets bästa svenska album och El Perro Del Mar spelade in en magisk hyllning till en saknad prins. Hör Tunji Ige, Harald Björk, AnnaMelina, Drake, Dawn Richard och många fler när vi tillsammans med Carlsberg samlar den bästa musiken just nu.

Lyssna på vår långa spellista på Spotify:

Och på extra pärlor på Soundcloud:

Rodeo

Musik

Jättebra musik från mars!

RODEOxCB_playlist_MARS

Rodeos musikredaktion samlar i samarbete med The Green Door Project by Carlsberg den bästa musiken från månaden som gått i två maffiga spellistor.

Följ Rodeo på Spotify och Soundcloud för att inte missa någon av våra tidigare spellistor!

Rodeo
Rodeo Playlist
Rodeo Playlist

Här hittar du alla Rodeos spellistor. Nya musikteman varje vecka, gäster då och då och månadens allra bästa låtar i samarbete med Carlsberg.

Följ Rodeo på Spotify och Soundcloud för att inte missa något!

Lämna gärna en kommentar om du tycker att något saknas eller om du upptäckt något nytt!