Columbines hemlighet

Columbine+ID

Columbine

__ANDRA BLOGGARE TIPSAR. Supersnyggingen, modebloggaren och stylistassistenten Columbine Smille avslöjade i veckan vad som ger henne den där avundsvärda sammetslena hyn, och det visade sig vara en riktigt storsäljare som även Columbine fastnat för. Såhär skriver hon om produkten:

“Jag använder nästan alltid I.D:s mineralfoundation i puderform, och nu när min härliga vän Mona kom hem från USA här om dagen så hade hon köpt med sig en ny variant av den till mig som heter ”Matte”, vilket jag tycker låter toppen för det enda lilla, negativa som finns med den jag brukar använda är att den har ett litet släng av skimmer i sig (jag gillar inte riktigt det) så den här bli nog heeelt perfekt!”

ID:s produkter finns att köpa på bland annat NK, vissa Åhlénsvaruhus och välsorterade skönhetssalonger.

Camilla Åstrand
 1. Gillas! writes

  Va smart mineralfoundation i puderform, gillas!

 2. STHLM&SOUTH writes

  flawless! ska köpas

 3. Helena writes

  Matte-varianten är grym! så mycket bättre än den “vanliga”

 4. undrande kille writes

  överklasstjejerna på östermalm må ha det ekonomiskt förspänt, men jag har aldrig sett någon därifrån med riktig stil. kan du förklara varför? personligen tror jag att de växer upp i en miljö där individualism, sann sådan, lyser med sin totalitära frånvaro. de sneglar för mycket på varandra och blir tragiska kopior av kopior.

 5. Sandra writes

  Jag har en fråga ang concealern som du Camilla tipsat om från loreal: nyanserna skiljer sig väldigt mycket åt i färg och jag har ingen aning om vilken jag ska välja, vilken är det du tycker är så bra?

 6. Collan writes

  Nej men gud så kul! Kram på dig.

 7. Camilla writes

  Sandra: Jag har den ljusaste färgen, jag tror att den heter “Ivory”. Det är bra att ta en nyans ljusare än din hudton, eftersom det döljer bättre och ljusar upp det mörka området.

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion