Skönhetstrender på Fashion Week by Berns

__SAMMANFATTNING. Under de tre intensiva dagarna på Fashion Week by Berns visades inte bara höstens klädtrender upp, utan även skönhetstrender stod i fokus. Efter att ha varit backstage, på visningarna och tittat på hundratals bilder har ni här min sammanfattning av de tydligaste trenderna inför Höst/Vinter 2010:

localfirmxs

__BLEK HY (THE LOCAL FIRM)

Whyred

__BLEKA ÖGONBRYN (WHYRED)

Burfitt20

__HÅRACCESSOARER (LOVISA BURFITT)

carinwesterxs

__TVÅFÄRGADE HÅR (CARIN WESTER)

miniXS

__FANTASIFULLA MÅLNINGAR (MINIMARKET)

DAGMARKNUT

__HÅRKNUTAR (DAGMAR)

FilippaK3XS

__RÖDA LÄPPAR MED MARKERAD LÄPPLINJE (FILIPPA K)

EwaIvalla

__FLÄTOR OCH LÖSHÅR (EWA I WALLA)

+ MASCARA BARA PÅ ÖVRE FRANSARNA, HY FULL AV LYSTER, BACKÅTSLICKAT HÅR, FÄRGGLADA ÖGONSKUGGOR (GÄRNA I GRÖNT OCH BLÅTT), NUDE.

Camilla Åstrand
  1. Frida writes

    Måste fråga dig en sak som gör mig mkt konfunderad gällande slingor i håret. De senaste gångerna har jag gått till Corinne & friends för att fixa min råttfärgade utväxt. Där gör de först några slingor för att sedan färga hela utväxten ljusare. Jag har kommit på att jag inte gillar det. Jag tycker det blir finare när man endast gör massor med tunnare slingor. Det blir dels en finare färg men också ett mer naturligt resultat. Corinne & friends ska vara en av Sthlms bästa salonger och jag tycker det är konstigt att de inte erbjuder denna “metod”. Vart går du och hur gör dem? För mig känns det som lite lathet från frisörens sida, det går ju självklart mkt snabbare att färga och göra få slingor. Det här blev ett långt, ngt förvirrat, inlägg. Sorry, sjukt tacksam för svar dock. :)

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion