Oscarsvinnare: Skönhet

Inatt gick Oscarsgalan av stapeln, och nästan lika viktigt som att vinna pris inne på själva galan är att vinna fighten på röda mattan. När de flesta kör safe på klänningsvalet väljer vi därför att höja blicken och titta på smink och hår.

Personligen tycker jag att Diane Krugers frisyr och makeup var kvällens vackraste. Hon har en klassikt håruppsättning som ändå lyckas kännas lekfull och modern, vackra håraccessoarer och en perfekt sval makeup som inte tar uppmärksamheten från håret. Vems look gillar ni bäst?

Camilla Åstrand
  1. Erica ung fru och tvåbarnsmamma writes

    nej jag måste tyvärr säga att jag inte håller med..tycker inte att det var snyggt på henne att dra allt hår bakåt….nej, några slingor som hängt ner alt lugg vore bättre anser jag=)

    Kram från mig!
    /Erica

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion