Veckans nagellack

Den här veckan inledde jag med att måla naglarna i OPI:s mörklilaglittriga lack med namnet “Yes..I Can-Can”, som jag fick med från Charlotte Olympias event i London. Jag älskar att färgen är otroligt tät, och att glittret inte syns om man inte tittar mycket nära. Det skapar en djupare färg och snyggare yta, istället för att man bländar sina kollegor med glittriga naglar.

Bilden är inte på mina naglar (jag tycker att det är snyggare med korta naglar när man har den här typen av speciell färg).

Camilla Åstrand
  1. Anna writes

    Hej! letar efter ett rött rött nagellack som aldrig flagnar! Gärna tips på överlack och underlack ås så. Vill att det ska sitta som berget!

    Kram Anna

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion