Tavi x Courtney

Tavi som Courtney Love i Miu Miu, bästa kombinationen för våren? Hoppas att fler vågar smeta ut läppstiftet lite.

Benjamin Rask
 1. Emily writes

  ÅH tavi är så fab…

 2. lisa f writes

  Fast det är lite farligt, jag hade en period förra året där jag gick in hårt för att vara “kinder whore”, tyckte att jag hittat en perfekt outfit, matchade med rött läppstift och drog till “staan” (Skellefteå city~Mörby centrum). Insikt när jag gick förbi ett skyltfönster och upptäckte min spegelbild: grå mjukisshorts+satinnattlinne+rött läppstift ser ungefär ut som man kom ihåg att sminka sig men inte klä på sig. Jättekul. Har gjort flera liknande upptäckter i skyltfönsterspeglar förresten.

 3. admin writes

  Lisa – Ja, fattar att det är en balansgång. Kanske fungerar det bara om man är ung och sponsrad av MiuMiu eller äldre i en trasig balklänning. Jag vet inte. Men här tycker jag verkligen att A for effort passar in.

 4. Styleabaad writes

  Underbara bilder. Jag såg också ut sådär när jag var 13 och tog liknande bilder. Jag var grymt inspirerad av Courtneys look men var tyvärr inte sponsrad av Miu Miu. Eh… dock skickade jag bilderna till Stockholmsgruppen och fick ett modellkontrakt så det var ju kul! Men det var hundra år sen och nu vill jag inte se riktigt såå trashig ut…

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion