Gustavs hår #2

Nu har vi äntligen fått svar från Gustav om hur fixa en riktig Stockholmsfrisyr.

“Första steget är att sätta på Beach Boys “I get Around” på högsta volym och noga borsta bak allt nytvättat hår och med kam precisera sidbenorna. Andra steget är massera en stor mängd mousse (jag använder Professional: Sebastians Volupt Spray), föna upp luggen med rundborste och kam åt vänster och våldsamt borsta ner alla virvlar på bakhuvudet. Jag jobbar också med handen för att få en någorlunda naturlig look.

Resultatet är innan steg tre en mesig Tintinlugg som bäst tuktas med Professional Sebastians Craft Clay, en stenhård lera som jag fint fördelar i handen och drar igenom håret för stadga, även sidorna formas till med leran. Vid överanvändning blir håret för tungt och oformligt! Steg fyra är det konstnärliga stadiet, jag spray på riktligt med Matrix Vavoom Freezing Spray som får torka in. Sedan borstar jag ut det och får en fluffig 50-talslugg som hårdsprayas och snabbt formas med kupad hand (tänk våg så blir det rätt!) för att få en snygg 1960-talsvåg. Man kan även i det avslutande steget med cirkelrörelser rufsa till luggen och dra fram den för en mer avslappnad frisyr!”

Benjamin Rask
 1. bibi writes

  VILL HA

 2. Döda mig writes

  Jag finner inga ord för detta..

 3. Christoffer writes

  Rodeo har alltid varit val respekterat i mina ogon, men nu foll det, som att kasta sig ut fran Eifeltornet utan fallskarm, skams!

 4. scalpture writes

  Vad bra du är Benjamin!
  Mer sådant här!

 5. F writes

  Rodeo.

  Just nu har ni en av de minst kvalitativa nätmagasinen i hela Sverige. Den här artikeln innehåller en stulen bild utan referens till fotografen i fråga (Mathias Nordgren). Artikeln har inte blivit korrläst. Den saknar ord på sina platser, grammatiken är slående dålig och den brister i flera andra avseenden. Att den inledande artikeln ser ut såhär är inte acceptabelt:

  “Nu har vi äntligen fått svar från Gustav om hur fixa en riktig Stockholmsfrisyr.”

  Upphovsrättsbrottet är… Jag finner inte ord.

  Ni har få artiklar på siten. Ingen verkar korrläsa dem, ni begår upphovsrättsbrott, ni kör inte ens artiklarna genom Word innan publicering för att hitta stavfel.

  Just nu känns Rodeo.net som ett gymnasieprojekt. Inte en professionell tidning. Ni måste styra upp det här. Rodeo har lyckats visa sig från en bra sida i flera års tid trots liten budget. Intressanta, smala ämnen, intressanta skribenter. Ni har varit en god plantskola med höga krav som levererat bra. I dagsläget däremot, med er rådande kvalitet, har jag svårt att tänka mig att aspirerande journalister ens vill ha en praktikplats hos er. Varumärket Rodeo dalar, och frågan är hur svagt ni ska låta det bli? Har ni gett upp? Har ni tröttnat?

  Om så är fallet bör ni fundera på om det är dags att lägga ner eller om det fortfarande finns plats för en nytändning. Ni kan bättre, men uppenbarligen orkar ni inte bättre för närvarande.

 6. nelson mandela writes

  steg fem: jag spyr ner ditt tält på emmaboda (tänk texmex-spya)

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion