Snygg hela dagen | Agnes Braunerhielm

07.00 DU VAKNAR MED RINGAR UNDER ÖGONEN. VAD GÖR DU?
Jag brukar daska på lite extra ögonskugga under ögonen för att förstärka.

07.30 VÄL I DUSCHEN, VILKA PRODUKTER LÖDDRAS UPP OCH SPOLAS NER?
Jag brukar köpa ekologiska rättvisemärkta veganska produkter online (önskar ju att de märkningarna inte behövdes, men men). Men just nu prövar jag Pureology, som är ett veganskt litet schampomärke nyligen uppköpt av L’Oreal. Det kostar 300 kr/flaskan. Den gröna flaskan som ska vara vårdande imponerade inte direkt, det rosa som heter Volume är jättebra.

08.15 BRÅTTOM TILL JOBBET, DU HINNER FIXA FEM MINUTER MED VAD?
Jag borstar snabbt håret, tänderna och lägger lager av foundation plus puder.

12.25 DU SKA TYDLIGEN PÅ LUNCHDATE. VILKA PANIKÅTGÄRDER TAR DU TILL?
Drar genom håret med plattång, lägger extra mycket ögonskugga (YSLs röda), tar mera parfym. Kanske skrapar jag bort mitt gamla flagniga nagellack. Nä.

13.30 DU OCH HUNKEN KRAMAS HEJDÅ. VILKEN DOFT SNIFFAR HAN TILL SIG?
Jag är en parfymnörd. Jag tar alltid för mycket parfym, och har för många flaskor hemma. Jag brukar jämt få komplimanger för Lamcômes Hypnose Senses (fick den som ett prov, men den verkar prisvärd). Annars använder jag i nuläget John Gallianos No1 elller Undercovers Holygrace, som folk brukar säga luktar tant. Eller Martin Margielas Untitled, den luktar rutten artificiell natur.    > 15.00 DAGS FÖR

LÖNESAMTAL, SOM FÖRMÅN FÅR DU GYMKORT ELLER MASSAGE? VAD  VÄLJER DU?
Alltså vad menas? Menas ett massagekort som gäller likt ett gymkort, hela tiden varje dag? Då väljer jag det självklart. Har aldrig varit på massage i mitt liv och det är alltså tydligen något jag aldrig skulle köpa själv.

19.00 MÖRKRET FALLER, DAGS ATT GÅ UT. VAD FÖRVANDLAR DIG TILL FRÅN MELANIE > GRIFFITH I ”WORKING GIRL” TILL NATALIE PORTMAN I ”CLOSER”?
Mitt ansikte brukar långsamt trilla av mig under dagens lopp. Så jag brukar sminka av mig helt och sedan sminka på igen. En distinkt eyeliner är också kul, typ en lila eller en svart vinge.

22.15. 00 EN BLÄNDANDE SKÖNHET SVEPER FÖRBI DIG PÅ DANSGOLVET, OCH GÖR DIG > GRÖN AV AVUNDSJUKA. VEM ÄR HON? > Vem som helst som sveper skapar nog avundsjuka, det ligger liksom i svepandets natur. Men annars när jag blir avundsjuk i skönhetssammanhang är det oftast på perfekt hy och eyeliner.

00.25 DIN DATE DYKER UPP OCH DU DRAR MED HONOM HEM. SMINKAR DU AV DIG?
Haha, den som får se mig utan smink kommer genast att dö en omedelbar död. Tänk troll och dagsljus, vampyrer och silverdolkar, varulvar och fullmånar, etc.

Benjamin Rask
 1. Crewcuten writes

  “….vi ville skapa ett forum för problematiserande och ifrågasättande. Jag ville veta vad som händer när en människa kommer i kontakt med skönhetsindustrin, hur bär man sig åt för att överleva vårt cirkussamhälle? För vi tror inte på att skönhet endast handlar om torrschampo och foundation. Visst, sådana bloggar fyller säkert ett behov men vi kanske inte är så intresserade av det på Rodeo (SIC)”
  _______________

  DU VAKNAR MED RINGAR UNDER ÖGONEN. VAD GÖR DU?

  LÖNESAMTAL, SOM FÖRMÅN FÅR DU GYMKORT ELLER MASSAGE? VAD VÄLJER DU?

  DU SKA TYDLIGEN PÅ LUNCHDATE. VILKA PANIKÅTGÄRDER TAR DU TILL?

  DU OCH HUNKEN KRAMAS HEJDÅ. VILKEN DOFT SNIFFAR HAN TILL SIG?

 2. Cec writes

  Tjoho, äntligen någon som erkänner att hon inte sminkar av sig om hon drar hem ett nytt ragg!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion