Snygg hela dagen | Marcella

07.00 DU VAKNAR MED RINGAR UNDER ÖGONEN. VAD GÖR DU?
_Somnar om en halvtimma. Sen tvättar jag ansiktet med L’Oréal Men Experts “Hydraenergetic foaming cleansing gel”. Den innehåller en aning pepparmynta, så man piggnar till lite.

07.30 VÄL I DUSCHEN, VILKA PRODUKTER LÖDDRAS UPP OCH SPOLAS NER?
_Jag älskar Davines hårprodukter, men som budgetalternativ gillar jag “Shea Cashmere” schampo och balsam från Schwartzkopf Gliss. Nu ska jag testa Pureology som alla älskar. Som duschkräm använder jag Biotherms “Lait de douche”. Om jag är superduktig exfolierar jag lite (really? ja, men faktiskt ibland) med “Huile de gommage”, också från Biotherm.

08.15 BRÅTTOM TILL JOBBET, DU HINNER FIXA FEM MINUTER MED VAD?
_Basen är viktigast för mig. Först fuktkräm från Bioline (just nu Acid Cream från Vintage 79-serien). Min vanliga Clinique-foundation är slut, så nu har jag “Dream creamy foundation” från Maybelline. Gillar! Sen tar jag alltid lite “Almost powder makeup” från Clinique över, eftersom jag lätt får blank hy. Och lite solpuder! Blir deprimerad annars.

12.25 DU SKA TYDLIGEN PÅ LUNCHDATE. VILKA PANIKÅTGÄRDER TAR DU TILL?
_Jag smackar på lite “Bronzing gel” från Kanebo Sensai på kinderna. Den är så bra,
funkar som en fuktkräm och bronzer i ett.

13.30 DU OCH HUNKEN KRAMAS HEJDÅ. VILKEN DOFT SNIFFAR HAN TILL SIG?
_På morgonen sprutar jag på “Rain” från Marc Jacobs (förra sommarens splash). Men innan lunchen tar jag förmodligen, i panik, även någon av dofterna som står på mitt skrivbord: Cacharels “Anaïs Anaïs” eller Byredos “La Tulipe”. Så antagligen: en kakafoni av dofter :(

15.00 DAGS FÖR LÖNESAMTAL, SOM FÖRMÅN FÅR DU GYMKORT ELLER MASSAGE? VAD  VÄLJER DU?
_Gymkort som jag sedan inte använder.

19.00 MÖRKRET FALLER, DAGS ATT GÅ UT. VAD FÖRVANDLAR DIG TILL FRÅN MELANIE  GRIFFITH I “WORKING GIRL” TILL NATALIE PORTMAN I “CLOSER”?
_Jag smackar på nytt rouge och något klatschigt på läpparna: gillar ett nytt gloss från Dior som jag glömt vad det heter. Sedan kanske jag tar lite “Shine Spray” från Label M i håret, mest för att min bästa killkompis tycker att det luktar som “Himlen”.

22.15. 00 EN BLÄNDANDE SKÖNHET SVEPER FÖRBI DIG PÅ DANSGOLVET, OCH GÖR DIG > GRÖN AV AVUNDSJUKA. VEM ÄR HON? _Någon med massor av fräknar! Vill också ha, kommer aldrig att få.

00.25 DIN DATE DYKER UPP OCH DU DRAR MED HONOM HEM. SMINKAR DU AV DIG?
_Gud ja. Min stackars kille har inte sett mig i smink på flera år.

Marcella är moderedaktör på Metro.

Benjamin Rask

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion