och nu ett inlägg om produkter

För några veckor sedan var jag på en presentation av Dermalogicas nya produktserie UltraCalming, hudvård för känslig hy som inte bara är skonsam utan även bygger upp hudens försvar. Jag har känslig hy och är mycket nöjd med testresultatet, tunn hy som i: stramande, blir lätt rodnad och beter sig knasigt i klimatförändringar. Alltså den där obehagliga stickiga känslan som uppstår i krocken mellan vinterkallt-ute och uppvärmt-inne.

Hur fungerar det? Jag är inte den bästa att förklara men genom ett serum (UltraCalming Serum Concentrate) och en mjukgörande kräm (Barrier Repair) stärks hudbarriären, det är alltså den som utsätts vid stress och jobbigt klimat som vi har här. Serien släpps till försäljning i januari och består av en rengöringskräm, ett ansiktsvatten, de två fuktkrämerna och en ansiktsmask.

En annan produkt, må vara lite onödig, som jag fastnat för är MakeUp-Stores eyebrow razor. De beskriver den själva som ett bra alternativ för den som inte orkar eller tycker att det gör för ont att plocka ögonbrynen. Jag säger att den är fantastisk hjälp för att avlägsna allt oönskat hår i ansiktet. Negativt är att resultatet självklart inte håller lika länge som när en pincett använts, dessutom känns det inte så skonsamt för huden att skrapa med ett rakblad. Hur som helst är den billig, endast 75 kronor.

Benjamin Rask
  1. Gabriella writes

    *host* *reklam* *host* nej men det är jättebra att man blir tipsad om olika produkter- keep up the good work!

  2. Frida writes

    Jag är också HELT BEROENDE av min eyebrow razor! Världens bästa produkt!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion