Mode, Rodeo väljer

RODEO VÄLJER X BIBLIOTEKSTAN

Rodeo.net i samarbete med Bibliotekstan
Foto: Emma Svensson
Mode: Olle Edvard
Modell: Olga


Den 26 april bjuder Bibliotekstan in till shoppingkväll. Mellan 17-20 hittar du fina erbjudanden, förfriskningar och ett handplockat urval i flertalet av områdets butiker.

Butiker som deltar i shoppingkvällen:
7 For All Mankind (10 procent rabatt), ABCD (Öppet till 20), Big & Trendy (10 procent rabatt delar av sortimentet), BLK DNM (30 procent rabatt på jeans), Burberry (tävling under kvällen), By Malene Birger (Öppet till 20), Byredo (Gåvoerbjudande), Casall (25 procent rabatt på delar av sortimentet), COS (Öppet till 20), Depå (Fikaerbjudande), Design House Stockholm (Gåvoerbjudande), Diesel (Gåvoerbjudande), Efva Attling (Mingel med Rodeo och 10 procent rabatt på sortimentet), Filippa K (20 procent rabatt på utvalda plagg), Floristkompaniet (Rabatterbjudande), GANT (Öppet till 20), Georg Jensen (10 procent rabatt), Götrich (10 procent rabatt), H-I-G-H (20 procent rabatt), Happy Socks (10 procent rabatt på delar av sortimentet), Hope, (15 procent rabatt) Hugo Boss (Gåvoerbjudande och tävling under kvällen), Kaplans (Förfriskningar), La Chemise (Tio procent rabatt), Longchamp (Förfriskningar), Marc by Marc Jacobs (Gåvoerbjudande), Maruschka de Margò (15 procent rabatt och gäst Camilla Thulin), Mathilde (10 procent rabatt), Mrs H (Goodiebag), Norrøna (Testa kläder i arktiskt rum), Nygårds Anna (Förfriskningar), Our Legacy (Förfriskningar), Prinsen, Zink Grill och Bistro Jarl (erbjudanden under kvällen), Quicksilver (Öppet till 22), Ralph Lauren, Rizzo (20 procent rabatt), Rodebjer (Förfriskningar), Replay (Öppet till 20), Sand (Tävling under kvällen), SOLO (30 procent rabatt på utvalda jeans), Swarovski (Rabatterbjudande), The Local Firm (Gåvoerbjudande), Thomas Sabo (Gåvoerbjudande), V Avenue Shoe Repair (Rabatterbjudande), WeSC (Gåvoerbjudande), Whyred (20 pr0cent rabatt på vårens kollektion), Zanzlöza Zmycken (20 procent rabatt).

Marcella Mravec
  1. emma writes

    det här var inte så kul, en ensam tjej som vandrar på biblioteksgatan, dessutom upprepas flera av de platta looksen, blir götgatspuckeln denna helg.

  2. Hej writes

    Fint!!!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion