Mode, Rodeo väljer

RODEO VÄLJER x FASHION NIGHT I BIBLIOTEKSTAN (RODEO PROMOTION)

På onsdag den 29 augusti mellan klockan 17-22 hittar du fina erbjudanden, förfriskningar och höstens nyheter i flera av områdets butiker. Passa också på att träffa Elle och Café på Brasserie Vau de Ville och var med och tävla om en höstgarderob från Bibliotekstan. Du kan också träffa Elles moderedaktion måndag 27/8 – onsdag 29/8, då de flyttar in på Vau de Ville på Norrmalmstorg. Och missa inte den senaste butiksnyheten från Bibliotekstan: Stella McCartney flyttar in i februari 2013!

Foto: Emma Svensson
Mode: Olle Edvard Öhman
Modeller: Helin och Tim
Rodeo.net i samarbete med Bibliotekstan

Rodeo
  1. Lindsey jeanettie-marja hönkölainen writes

    <3

    HOTT

    <3

  2. Sofia writes

    SNYGGHELIN!!!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion