Mode, Streetstyle, Världsturné

STOCKHOLM | SNAPSHOTS

Emma Svensson
  1. - Stilbolaget skriver

    [...] billig men ack så härlig shoppingrunda kan det vara värt att spana in rådande trender och hur coola människor klär sig. Kanske inte för att kopiera helt, men att låna, bli inspirerad och göra om till din [...]

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Streetstyle
Snapshots från modeveckorna i Stockholm, London, Milano, New York och Paris.
Instagram: rodeomag
"I got real jealous of Nicki Minaj when I saw photos from Globen the other day. ... People tend to place us in the category "punk"?? ... Like there are some old men sitting there thinking they know what type of scene that suits us best. No... We want wardrobe changes, we want floodlights, we want all of that!" We talk with genius @doloreshazeband for this months Rodeo Wave, go to 👉Rodeo.net!💰