the kids are aight.

this kid eventually turned into fire pga av smoking.

 

i dont smoke. non-smoking generation sen 1988. och jag är verkligen anti barn-rökandet. och jag förbannar den som köper ut. but fascination indeed.

 

YouTube Preview Image

 

En video med mycket under-age smoking. SUMMER CAMP har lånat film material från svenska klassikern EN KÄRLEKSHISTORIA av Roy Andersson och gjort denna fantastiska videon. Dom e så fucking pretty. var alla barn såhär söta under 70-talet?

 

 

Wasima

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Wasima
Superhero vixen. Är random, awkward men ack så älskvärd. Lurkar runt i världens städer i 12 centimeters klackar och skriker "DIPSET" smått tourettesaktigt. Uppskattar bra: mat, musik och skor. Alla saker som är värt att synda för. Kontakt: wasima@rodeo.net
Instagram: vvasima
trick about to go offffff