be the light in the dark.

 

 

sent by: EMMA NICOLE

helvete, jag dör. 9″ x 13″. 288-pages. of beautifullynes. kanye west x nabil elderkin x glow in the dark. den som har boken förstår EXAKT vad jag håller i.  last year she got me jay-z ‘decoded’. Lyssna, hon är andra sidan jorden. jag finner ej ord, låt mig förbli stum. inget, inget kan förklara min uppskattning eller definera min inre lycka. jag har världens världens världens bästa vän.  ska återgå till mitt döende.

 

PS: fick också ett golden golden neck piece. dör,dog.återuppstår ej.

 

 

 

Wasima
  1. Sandra writes

    FIIINT! så mkt igenkänning med paket på posten och combined bday/xmas, stort like Emma har fantastisk smak!

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion