be the light in the dark.

 

 

sent by: EMMA NICOLE

helvete, jag dör. 9″ x 13″. 288-pages. of beautifullynes. kanye west x nabil elderkin x glow in the dark. den som har boken förstår EXAKT vad jag håller i.  last year she got me jay-z ‘decoded’. Lyssna, hon är andra sidan jorden. jag finner ej ord, låt mig förbli stum. inget, inget kan förklara min uppskattning eller definera min inre lycka. jag har världens världens världens bästa vän.  ska återgå till mitt döende.

 

PS: fick också ett golden golden neck piece. dör,dog.återuppstår ej.

 

 

 

Wasima
  1. Sandra skriver

    FIIINT! så mkt igenkänning med paket på posten och combined bday/xmas, stort like Emma har fantastisk smak!

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Wasima
superhero vixen, music selector, falsk äkta superstylista, wasima from wasima air show etc osv for contact/bookings: wasima@rodeo.net
Instagram: vvasima
🐳 HAPPY 28th BIRTHDAY #AIRMAX! Celebrating #airmaxday with #mynikeid #cool #right hehe 🐳