shit just got real:

 

 

via franc oceans tumblr. ”i feel like a free man, if i listen closely.. i can hear the sky falling too” . What a beautiful way to come out on. If he had any type of  ångest and shame over his situation before and still could produce beautiful music, imagine now when he feels that nothing is holding him back.  Stay beautiful.

 

 

Wasima
  1. Peter skriver

    Han e så jävla grym.

    Svara

  2. Samuel skriver

    jag började typ gråta när jag läste detta, och jag gråter nästan aldrig! bb-boy…

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Wasima
Superhero vixen. Är random, awkward men ack så älskvärd. Lurkar runt i världens städer i 12 centimeters klackar och skriker "DIPSET" smått tourettesaktigt. Uppskattar bra: mat, musik och skor. Alla saker som är värt att synda för. Kontakt: wasima@rodeo.net
Instagram: vvasima
trick about to go offffff