i en port på mariatorget:

Jacka: vintage. Silk tunika: THE LOCAL FIRM Tights: min syrras Skor: ACNE humör: DAMPIgGGggGGgG

there is no one on earth that synchronizes wit my lingo like she does with mine. queen

genier

 

The randomness that always occurs with my girl saroja. Give us Buttery popcorn and redbull.  give us youtube and chatroulette. give us light and love. give us stimorol watermelon sunrise gum.  give us streets and stoops to lurk,roam,own on.

 

LAMPiN’.

 

 

Wasima

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Wasima
Superhero vixen. Är random, awkward men ack så älskvärd. Lurkar runt i världens städer i 12 centimeters klackar och skriker "DIPSET" smått tourettesaktigt. Uppskattar bra: mat, musik och skor. Alla saker som är värt att synda för. Kontakt: wasima@rodeo.net
Instagram: vvasima
trick about to go offffff