morocco:

no surprise, i love this. exotic influences from morocco, henna, golden jewelery, bleached eyebrows. in a moroccoan tent (kaiton like we say in moroccoan) you’d think i styled this. Can’t wait to go back.

Wasima
 1. Yamina skriver

  Bleeeedi! Vill hem nuuu
  Vilken stad är du ifrån? Puss

  Svara

  • Wasima skriver till Yamina

   Ahleen Yamina!! Eller hur? Längtar så mkt tillbax.. Min pappa kommer från en stad lite utan för Tetouan, känner du till Marina smir? Bousa Kbira

   Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Wasima
Superhero vixen. Är random, awkward men ack så älskvärd. Lurkar runt i världens städer i 12 centimeters klackar och skriker "DIPSET" smått tourettesaktigt. Uppskattar bra: mat, musik och skor. Alla saker som är värt att synda för. Kontakt: wasima@rodeo.net
Instagram: vvasima
catching 🏄 and what nottttttt