DECEMBER 18TH:

a cake emma bought me when i turned 20. cutest. 

 

SCUSSI SCUSSI DI BAD GAL TENDESERNA, BUT ITS KINDA MY BIRTHDAY TODAY. GIVE MAMI KISSES AND HUGS WHEN U SEE HER.that is if you’re across the sea, in these same streets that i’am. BIRTHDAY MONTH THO, WANT LOVEEEEEEE ALL MONTH THRU (ACTUALLY ALL YEAR THRU MY PEOPLE) .

 

ska ba catcha ba en båt till spanien nu :)

MWUAH.

 

 

Wasima
  1. Sofia skriver

    GRATTTIS!!!!!!!

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Wasima
Superhero vixen. Är random, awkward men ack så älskvärd. Lurkar runt i världens städer i 12 centimeters klackar och skriker "DIPSET" smått tourettesaktigt. Uppskattar bra: mat, musik och skor. Alla saker som är värt att synda för. Kontakt: wasima@rodeo.net
Instagram: vvasima
trick about to go offffff