my killer, my thriller, yea, you a classic:

 

http://www.youtube.com/watch?v=kp5sfQJaxV4

vet ni vad? jag gillade det. folk ba 6 år väntan och man får detta? fast vadå hur många har egentligen VÄNTAT? jag gillade beatet och det kreativa i de olika chordsen. Det ned-slowade på hovis del.  You just got good genes so a nigga tryna cuff you. Having this on a ignorant level while brushin my teeths and thinking about lovers rock. Yes. He got robin thicke trending on twitter tho.

 

 

Wasima

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Wasima
Superhero vixen. Är random, awkward men ack så älskvärd. Lurkar runt i världens städer i 12 centimeters klackar och skriker "DIPSET" smått tourettesaktigt. Uppskattar bra: mat, musik och skor. Alla saker som är värt att synda för. Kontakt: wasima@rodeo.net
Instagram: vvasima
trick about to go offffff