Farväl

Robert Rauschenberg, Yoicks, 1953

Det här blir det sista inlägget jag skriver i den här bloggen. Efter en tids sjukdom* – en följd av främst identitetskris, tid och prioriteringar - måste jag tyvärr dödsförklara Yoicks.

Ni hittar mig fortfarande (i sällskap av Anna Hellsten, vars senaste krönika jag hoppas att alla har läst) under rubriken Krönika två tisdagar i månaden, och kanske på annat håll på sidan emellanåt. För eventuella fans som vill hålla mer koll än så [långt eko som bryts mot ljudet av fejkad ödmjukhet], maila för all del hanna@rodeo.net – jag ska alltså inte börja skicka ut nyhetsbrev, men jag kanske styr upp något annat ställe för texter och så vidare i framtiden. Om du älskar löst qwinno snack: följ mig på twitter.

Och sist men inte minst: TACK för att ni läst! Jag har aldrig upphört att förvånas och överväldigas av responsen jag fått från er. Det kanske låter lite fånigt, men jag menar det verkligen. Jag har ifrågasatt mig själv mer än någonsin under det här dryga året som jag haft bloggen och det tror jag är något bra.

Och en sista grej bara, for the children: läs Birgitta Stenberg.

Kram!!!!!!

* Vid en andra genomläsning verkade den här liknelsen dels lite smaklös, dels lite otydlig, så bara för att vara på den säkra sidan: jag är inte sjuk.

Hanna Johansson
 1. Erika writes

  NEEEEEEEJ! Gå inte! Finns få som snackar så bra feminist/konst/mode/mys snack som du! *snyft*

 2. Moa writes

  Åh nej!!! du är ju en av dem bästa

 3. A writes

  Ach nej!! Dina inlägg som varit så bra, så bra.

 4. Amy Rudbäck writes

  Ånej inte döda din fina blogg! Vet iof att dina framtida projekt kommer bli så bra, så bra. Så KRAM OCH LYCKA TILL!

 5. Sissel writes

  Men nej Hanna, det här går inte!! Kommer få abstinensbesvär. Garanterat.

 6. sanna samuelsson writes

  Neeeej. Tråkigt. Min bästa blogg. Men jag förstår att du inte vill skriva blogg. Skriver ju själv blogg ca 1/månad så… Det är ett omöjligt medium.

 7. ebba writes

  tråkigt! men förståeligt. jag har alltid tänkt att det är så bekvämt bekräftande att blogga – att man liksom sätter upp tydliga ramar inför sig själv och andra, vem man är, vad man tycker, känner osv… det är inte enbart så naturligtvis. ska fortsätta läsa dina krönikor! all lycka!

 8. Ulrika writes

  Vad tråkigt! Det har verkligen varit rolig/intressant/inspirerande läsning.

 9. miks writes

  Neeeejjjjj. DU är min favvoblogg. Den enda bra som finns….åhhh!!!!!!
  Detta känns mycket tragiskt. Hoppas du fixar en ny blogg snart.

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
HANNA JOHANSSON
Yoicks är tankar om samtid, mode och litteratur. Den skrivs av Hanna Johansson, frilansskribent, bosatt i Berlin.
hanna@rodeo.net twitter.com/_hannajohansson
KATEGORIER