Kayla Robinson är den 18-åriga designern bakom Frank Oceans omtalade t-shirt

Igår kväll spelade Frank Ocean för tusentals skrikande fans inne i Slottskogen. En spelning som av många kritiker liknats vid en konstinstallation. För det är just konst Frank Ocean skapar. Genom budskap i sina låttexter, installationer på scen och tryck på sina t-shirts får han fansen att tänka till lite extra. Det inte alla vet är att bakom hans omtalade t-shirt står 18-åriga Kayla Robinson.


Kayla Robinson driver idag företaget Green Box Shop där hon designar och säljer t-shirts med politiska budskap – "Slogans designed to empower. A safe space for progressive discussion".

I en intervju med Teen Vouge får hon frågan "Vad är bakgrunden till din business?"

– Jag startade min verksamhet genom min passion för social rättvisa. Vid den tiden startade jag en Go Fund Me-sida för att samla in pengar för att bli certifierad yogalärare. Jag hade inte pengar för den utbildningen så jag sålde mina t-shirts i utbyte mot donationer under en längre tid och bestämde mig sedan för att öppna en mer organiserad webbutik. Nu är mitt slutgiltiga mål att bli involverad i jordbruk för att göra hälsosam och hemodlad mat mer tillgänglig i de många matöknarna i vårt land.

Hur kände du när du såg att Frank Ocean bar din t-shirt under Panorama Festival?

– Jessica Williams var den första att berätta för mig om att Frank hade burit min t-shirt. Hon köpte några tröjor innan och hon följer min sida. Hon skrev till mig på Instagram. Jag var redan glad att just hon pratade med med mig – jag är en stor fan av henne – och jag trodde helt ärligt inte på henne att Frank hade burit min t-shirt tills hon skickade mig bilder. Jag kunde inte sluta hoppa runt i mitt kök av glädje!

1. IM ACTUALLY CRYING BC THE LORD HIMSELF IS WEARING MY CREATION 2. If you see any of these pictures can you PLEEEAASE tag our shop bc I would hate for any of the copycats to be credited. THANK YOU ♥️♥️♥️♥️ ( @complex , @complexstyle , @highsnobiety , @hypebeastmusic & @hypebeast posted so far ) ?: @lord_edwin

Ett inlägg delat av How Bold Will You Be? (@greenboxshop_)

/
stats